Stare teme
Korisnikov avatar
By Peja
MILOS OBILIC napisao:
Peja napisao:Re: Euroleague 2012/2013
od Peja » Pet Jan 11, 2013 2:15 pm

Sta mislite da li je i u kojoj meri Pao sposoban da uradi ono sto je Oly prosle godine?
Potegli su isto oruzje kao Oly prosle godine kad je doveo Dorsija, ovi su sad doveli Gista i imaju strasnu fizicki dominatnu ekipu sa Gistom i Lazmeom, pa jos dok se debeli sofo razigra to ce biti jak tim, plus iskustvo Dimitrisa.
Po meni ce proci top 16, mozda u zavisnosti od protivnika u plejofu izvuku i F4 ali mislim da im za nesto vise ipak treba Zeljko na klupi kao sto su ovi imali Dudu.
ja sam jos pre dolaska gista pisao o tome
Onda si ti sanjar, a ja racionalista :D
By skeva
Jaycee Carroll napisao:Razlog je u tome sto su trenutno Barselona i Real jaci tim od CSKU,mnogo su kompletniji tim,CSKA za sada (ne)ispunjava ocekivanja,ne igra kako se od njih ocekuje,znam da oni mogu mnogo bolje,ali trenutno su spanski klubovi ispred njih.Takodje Grke ne treba otpisivati,Pao je rodjen da dobija utakmice na jedan posed,bez razliku da li igra protiv Bros Basketa ili Reala.
Jedno je sigurno, ni Real ni Barsa ove godine nece uzeti, u to sam siguran. Znaci CSKa, PAO, i mozda neki Turci mada sumnjam...
Korisnikov avatar
By Peja
Jaycee Carroll napisao:Razlog je u tome sto su trenutno Barselona i Real jaci tim od CSKU,mnogo su kompletniji tim,CSKA za sada (ne)ispunjava ocekivanja,ne igra kako se od njih ocekuje,znam da oni mogu mnogo bolje,ali trenutno su spanski klubovi ispred njih.Takodje Grke ne treba otpisivati,Pao je rodjen da dobija utakmice na jedan posed,bez razliku da li igra protiv Bros Basketa ili Reala.
U kom smislu kompletniji, Barsa na dvojci recimo ima Navara (sad je dosao Oleson ali pricamo o partijama do sad odigranim) koji je jedini na dvojci i koji sa sto godina igra 30 minuta, videli smo kako je bilo kad se on povredio, uostalom u nacionalnom prvenstvu imaju skoro polovican ucinak.
Real recimo ima 2-3 solidna centra ali nijedan nije kao Krstic. Po cemu su oni kvalitetniji? Jos dodaj da su ovu utakmicu igrali skoro bez Hrijape (rano usao u problem sa penalima) kao i bez Voroncevica ali ipak imaju toliko kvalitetan tim da iskoci jedan Erceg posle cetiri meseca ne igranja i zabije im 15 poena. Imaj na umu da su ovo odigrali na produzetak , na jedan napad, ali da je Real bio domacin pa ces shvatiti da kada Cska bude kompletan i igralo se u Moskvi, sigurno nece biti ispod 10 za Cska.
Po meni REal stvarno igra dobro, narocito u ligi, imaju tim za F4 ali mislim da sigurno nece osvojiti, pa uostalom poslednja dva finala EL su dobijala treneri , prvo Zeljko pa Duda, a Cska vodi Mesina a Real znas vec ko pa zamisli jos to tempiranje forme...a Real kao i Barsa generalno pada tokom sezone
By Jaycee Carroll
Da nije Erceg mozda bolji od Felipe Reyesa?Krstic nije mogao da ugura Hetsajmera,toliko o njegovoj dominaciji.
Korisnikov avatar
By Peja
Jaycee Carroll napisao:Da nije Erceg mozda bolji od Felipe Reyesa?Krstic nije mogao da ugura Hetsajmera,toliko o njegovoj dominaciji.
Stvarno ne razumem kako ne razumes poentu, treca opcija na 4-ci (Erceg) koji pauzira cetiri meseca, dodje usred MAdrida i zabije 13 poena. Poenta je da CSka ima po 2-3 strasna igraca na svakoj poziciji. Kakav REjes ? sto njega spominjes, a ako me vec vuces za jezik, recimo da je erceg TRENUTNO bolji igrac od prgavog REjesa. Sto se tice tog duela krstica i hetsajmera, moras imati na umu domaci teren i sitne kontakte koji se svakako ne sviraju centrima reala a koji krstica mogu dosta da mu poremete, recimo par puta su mu izbili loptu i to bi sigurno bio faul da se nije igralo u Madridu
By Jaycee Carroll
Izvini,ali ti si izgubio kompas.Felipe je mnogo,mnogo korisniji od Ercega igrac.Jel Kaun dobar igrac?Po cemu je on bolji od Hetsajmera?Ajde razumem da Real nema igraca kao Krstica,ali ni Cska nema Rudija,Kerola i Ljulja,na pleju je Serhio Rodrigez bolji od Teodosica.Voroncevica ja veoma cenim,ali da li mislis ti da je bolji od Mirotica trenutno?
Real ce se dodatno pojacati za play off u Evrolige 100%.
Korisnikov avatar
By Peja
Jaycee Carroll napisao:Izvini,ali ti si izgubio kompas.Felipe je mnogo,mnogo korisniji od Ercega igrac.Jel Kaun dobar igrac?Po cemu je on bolji od Hetsajmera?Ajde razumem da Real nema igraca kao Krstica,ali ni Cska nema Rudija,Kerola i Ljulja,na pleju je Serhio Rodrigez bolji od Teodosica.Voroncevica ja veoma cenim,ali da li mislis ti da je bolji od Mirotica trenutno?
Real ce se dodatno pojacati za play off u Evrolige 100%.
Erceg je prosle sezone sam vukao Besiktas i TRENUTNO je kvalitetniji igrac od matorog Rejesa. Kaun je po meni u 2,3 najbolja defanzivna centra u Evropi.
Posto cesto koristis brojke kad opisujes svoje kvalitete, pokusacu na isti nacin da ti docaram kvalitet navedenih igraca.
Rodrigez 6.6 p, 3 as. Teo 12.6 p, 5 as
Hetsmajer 4p, 2 skoka Kaun 6.8 poena 3.8 skoka (u konkurenciji Krstica)
Rudi 13.5, Wims 14.8 poena.
Voroncevic nije prva opcija i ne znam zasto ga poredis sa Miroticem, Hrijapa se poredi s njim a tu je stanje ovakvo
Mirotic 11.5 p, 4.8 skokova, 0.8 as, Hrijapa 10.6 p, 7.1 skokova, 3.8 as

Podeli te insajderske infomarcije, ko ce biti pojacanje
Korisnikov avatar
By Peja
Nije lepo tako da se ponasas, tvoj stil je npr. JAYCEE CARROLL JE BOG TACKA, NEMA DALJE, ZATO STO JA TAKO KAZEM. Kad bih ja tako radio da bih mogao da ostvarim komunikaciju s tobom ja bih prosto napisao TEODOSIC JE BOLJI IGRAC OD RODRIGEZA jer to mislim ali to nema tezinu jer je to moje subjektivno misljenje.
Onda pribegavam drugoj metodi (koja je u 80 % slucajeva ispravna) a to je STATISTIKA.
Prvom metodom bih usao u bezizlaznu raspravu s jednim fanatikom (tobom) a drugom metodom ipak pokazujem da ako neko neko ima vise poena on je bolji POENTER, a ako ima vise ASISTENCIJA on je bolji asistent. To je za RAZUMNOG coveka dovoljno.
Ajde ti sad budi pametan pa se suprotstavi tim CINJENICAMA, to je forum, ovde je mesto za to, a nemoj govoriti DA SE MENI NE MOZE DOKAZATI (?????) I porediti me sa Obilicem.
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 102
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]