Stare teme
By Edibledi
Nisam neki ljubitelj zone i treba klinci da igraju što više čoveka ali nam je zona do sada donosila ubedljive pobede protiv jačih timova od Španije. Ne znam šta je ovde trener pokušavao sa forsiranjem čoveka kada se videlo da nas probijaju 1 na 1 i da se slabije branio skok u odbrani.
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Stojanović nas unakazio definitivno :( i ludi trener što ga drži u igri :angry-screaming:
Korisnikov avatar
By Karaburac
Dobise nas Spanci na zonu, nek im je na cast.
Gusa dominira svojim shvatanjem igre, zaista...

Sve u svemu nisam mnogo impreisoniran Spancima, ali nisam nesto ni nasima... Dopao mi se Aranitovic, mada me je i on propisno iznervirao kad je u onoj kontri na levi ulaz krenuo desnom rukom. Rakicevic ima fin ulaz i dobar osecaj za prostor, medjutim nisam primetio da uopste sutira van reketa... Glisic se i nije bas proslavio na ovom mecu, ali ok. Peno je bio jako dobar, mora da radi na skok sutu, inace pregled igre, asistencije, kontrola lopte, zaista veoma talentovan momak. Stojanovic je jedan takav drveni siledzija da ja nemam reci. Ovo sto on igra je tuga Bozija. Ja ne znam da li je on zaista ocekivao da ce da pogodi neke od onih suteva?
Korisnikov avatar
By djokonda
Glisic je narocito tanak u skoku...za izgovor mu je da je godinu dana mlađi. Aranitović izgleda ok i po meni Jovanović kojeg je Guša iz samo njemu poznatih razloga zalepio za klupu celo drugo poluvreme (u prva dva napada čim je ušao umesto Stojanovića je lepo pokazao kako se razbija zona). Peno je svetlosnu godinu ispred ostalih po potencijalu. Rakićević može da bude ok...sviđa mi se kako napada koš kod ulaza, vrlo jako i agresivno. S druge strane Stojanović je drvo...ima samo desnu stranu i zabija glavu u pod. Ako je on projektovan kao igrač kojeg treba forsirati iz ove generacije onda je naša košarka u ozbiljnom kurcu jer nam selekciju u mlađim kategorijama rade ozbiljne neznalice.
Korisnikov avatar
By djokonda
Edibledi napisao:Nisam neki ljubitelj zone i treba klinci da igraju što više čoveka ali nam je zona do sada donosila ubedljive pobede protiv jačih timova od Španije. Ne znam šta je ovde trener pokušavao sa forsiranjem čoveka kada se videlo da nas probijaju 1 na 1 i da se slabije branio skok u odbrani.
Nisu nas toliko lako probijali a def skok kod zone zna da bude problem. Odbrana je bila ok imajući u vidu da smo veći deo utakmice igrali sa tri beka, jednom trojkom i jednom četvorkom...dosta smo problema imali u skoku u odbrani i branjenju visokih igrača ali sa druge strane mnogo je njima problema napravio Rakićević na četvorci. S druge strane, šestica kod Španaca je opasan šuter...Hrvate je uništio šutem.
By Edibledi
Ljudi iz saveza će reći da je srebro veliki uspeh i čestitaće igračima i treneru.
Momcima svaka čast! Videlo se da Španci slušaju i primenjuju taktiku koju je trener postavio i da se koriguju posle svakog tajm auta. Nažalost, mi izgleda nismo imali neku naročitu taktiku.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ma ljudi, aj sto je taktika smejurija bila, ali forsiranje ovog malog Stojanovica je totalno kontraproduktivno. Decko nema osecaj za kosarku, samo je fizicki trenutno bolji od svoje generacije. Ako je vec neko trebao da dobije svu slobodu ovog sveta to je Peno, dati je ovom momku Vojislavu je suludo.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ovaj decko Mihaljuk, gledao sam neke snimke, to kako on igra je poezija.... Zivim za dan kada cu videti naseg takvog igraca.
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]