Stare teme
By serbianhoops
Nismo‚ i u principu necemo‚ moramo savladati Gruziju koja redja poraze sa velikom razlikom.
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Serbianhoops

Ti si bas optimista :). Vise me nista ne bi iznenadilo...
Inace nas savez bi zaista trebao da se zamisli zasto prvo 91', a sad generacija 93' su ozbiljnom problemu da ispadnu iz A divizije.
By serbianhoops
Ukratko posle utakmice protiv Gruzije sledi nam razigravanje za 13-to do 20-to mesto.

U slucaju poraza zauzecemo poslednje mesto u grupi i kasnije takmicicemo sa preostale tri poslednjeplasirane selekcije iz ostale grupe, a samo najbolja na tom mini-turniru će izboriti opstanak u A diviziji, dok će se tri ekipe preseliti u diviziju B.

U slucaji pobede‚ spaseni smo i igracemo razigravanje za 13-to do 16-mesto.
By kosta76
Majcice mila :doh:
Evo, necu vise da kritikujem Mijatovica. Strucnjak[sup]tm[/sup] je dokazao da i ispod dna postoji dno. Neslaganja sa taktickim greskama Mijatovica na U-19 su nistavna naspram ovoga
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
kosta76 napisao:Strucnjak[sup]tm[/sup] je dokazao da i ispod dna postoji dno.
A kad smo ga samo Grobi i ja pljuvali na starom forumu (i to jos tokom prve sezone) listom ste hteli da nas banujete.. Flameni i Tokio su mi pretili banom svakodnevno, jos nisam bio moderator.
Stavise, registrovao sam se na forumu samo da bih napisao Vlado odlazi. Kako su nas naduvavali gorenavedeni, @KimiPFC, @Drex....
Mi smo bre ljudi sa vizijom!
By strelac
Yopitsch-Kurz napisao:
kosta76 napisao:Strucnjak[sup]tm[/sup] je dokazao da i ispod dna postoji dno.
A kad smo ga samo Grobi i ja pljuvali na starom forumu (i to jos tokom prve sezone) listom ste hteli da nas banujete.. Flameni i Tokio su mi pretili banom svakodnevno, jos nisam bio moderator.
Stavise, registrovao sam se na forumu samo da bih napisao Vlado odlazi. Kako su nas naduvavali gorenavedeni, @KimiPFC, @Drex....
Mi smo bre ljudi sa vizijom!
tesko imati viziju,kad je tele u pitanju :lol:
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Brate ovo je bilo posle 2 ili 3 meseca u sezoni posle F4 (kad smo imali Dzavaija npr. u nasem Partizanu[sup]TM[/sup])
Svi su bili u fazonu tek je poceo, mlad je trener njanja, samo Grobi i ja smo ga pljuvali kao govedo.
Govorili su nam ljudi da nikada nismo gledali kosarku cim VJ nije trener za nas. Vidim sad ko nikada nije gledao kosarku
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Ti si dosao posle nas.
Skoro sam Banjcu rekao sta sam tad hteo da mu kazem dok ga je i on branio :lol:
Kakva bi to tuca bila sine, nego mu ne rekoh jbga
By strelac
Yopitsch-Kurz napisao:Ti si dosao posle nas.
Skoro sam Banjcu rekao sta sam tad hteo da mu kazem dok ga je i on branio :lol:
Kakva bi to tuca bila sine, nego mu ne rekoh jbga
u pocetku da .Mora da mu se da neko vreme.Kad to kazem mislim do NG.Sve posle toga je suvise.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]