- Pet Jul 12, 2013 8:37 pm
Nismo‚ i u principu necemo‚ moramo savladati Gruziju koja redja poraze sa velikom razlikom.
I kad ne budes prvi ti...
kosta76 napisao:Strucnjak[sup]tm[/sup] je dokazao da i ispod dna postoji dno.A kad smo ga samo Grobi i ja pljuvali na starom forumu (i to jos tokom prve sezone) listom ste hteli da nas banujete.. Flameni i Tokio su mi pretili banom svakodnevno, jos nisam bio moderator.
1 klik više
15000 postova manje
Yopitsch-Kurz napisao:tesko imati viziju,kad je tele u pitanjukosta76 napisao:Strucnjak[sup]tm[/sup] je dokazao da i ispod dna postoji dno.A kad smo ga samo Grobi i ja pljuvali na starom forumu (i to jos tokom prve sezone) listom ste hteli da nas banujete.. Flameni i Tokio su mi pretili banom svakodnevno, jos nisam bio moderator.
Stavise, registrovao sam se na forumu samo da bih napisao Vlado odlazi. Kako su nas naduvavali gorenavedeni, @KimiPFC, @Drex....
Mi smo bre ljudi sa vizijom!
Kad je tesko-Mesina
1 klik više
15000 postova manje
Kad je tesko-Mesina
1 klik više
15000 postova manje
Yopitsch-Kurz napisao:Ti si dosao posle nas.u pocetku da .Mora da mu se da neko vreme.Kad to kazem mislim do NG.Sve posle toga je suvise.
Skoro sam Banjcu rekao sta sam tad hteo da mu kazem dok ga je i on branio![]()
Kakva bi to tuca bila sine, nego mu ne rekoh jbga
Kad je tesko-Mesina
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]