Stare teme
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
MileBL napisao: Uto Nov 29, 2022 11:25 am Imali ste Zagorca pa su svi cekali da mu vide ledja
Tačno, imali smo, nismo znali, šta smo imali...

Imali smo i Gordića i Jaramaza i Novicu i Birčevića i Vanju i Alekseja Nikolića i Gegića i Pecarskog i Tanaskovića i Gagija...
By Gsk133
Kakve su ovo picketine. Pobedili vas mrtvi Hanter,Klavir, Veb, Arostegi i Rivero. Ubite se svi kolektivno picke jedne. A sudijama da jbm sve živo i mrtvo.
Korisnikov avatar
By MileBL
Smiri se Grobi,
De malo o igri KKP, nisu krivi igraci Valensije i sudije
Meni su cudni navijaci koji pjevaju neke pjesme a igraci ih ne razumiju, bolje da su skandirali difens, difens, to mi je logicnije
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Partizanova igra u odbrani je toliko pickasta da je treba izucavati, da svaka ekipa ubaci 100 poena, da Harper sa 178 cm resava utakmicu i na kraju Naneli gubi onu loptu.
Korisnikov avatar
By Zex88
Gsk133 napisao:Kakve su ovo picketine. Pobedili vas mrtvi Hanter,Klavir, Veb, Arostegi i Rivero. Ubite se svi kolektivno picke jedne. A sudijama da jbm sve živo i mrtvo.
Jel moram opet da te blokiram ili ti u rečniku 20 psovki koje vrtiš u krug?

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

By Gsk133
Samo difens svih 40 minuta treba da pevaju. Ova Valensija je presmesna ekipa. Odlučujuće poene daje Harper(napisao sam gore Hanter)jedan od najgorih igrača u evroligi. Moraju drastično da promene igru u odbrani. Ovako više ne ide.
Korisnikov avatar
By BogdanB
MileBL napisao:Smiri se Grobi,
Meni su cudni navijaci koji pjevaju neke pjesme a igraci ih ne razumiju, bolje da su skandirali difens, difens, to mi je logicnije
Slika
Konačno i mile nešto dobro da napiše Slika

Poslato sa FNE-NX9 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By BBBbbb
MileBL napisao: Čet Dec 01, 2022 11:20 pm Smiri se Grobi,
doba dobar
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 55
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]