Stare teme
By Tiho
Nije sve gotovo sto se tice ostajanja u A diviziji. Poslednja dva u drugoj rundi iz nase grupe F ce se i dalje boriti za opstanak. Tako da moramo pobediti bar dve od tri utakmice protiv Francuske, Crne Gore i Hrvatske da bi sigurno obezbedili opstanak. Inace cemo na kraju upasti u 8 reprezentacija koje ce se boriti a 3 zadnja uspasti iz A divizije

http://u16men.fibaeurope.com/en/pageID_ ... 11538.html

Koliko je tanka ova reprezentacija pokazuje cinjenica da je Latinovic igrao cetvorku citavih 40 minuta a Pecarski i Petrusev se menjali na centru. Nikada nece igrati zajedno jer nema ko da ih zameni
Korisnikov avatar
By djokonda
Latinović trojka? On nijednom nije uspeo licem da probije na ovom turniru...ne deluje mi ni blizu dovoljno brz za spoljne pozicije. Meni je utisak kredit koji imaju Partizanovi igrači...Tadić igra pre Vulikića, značajna minutaža Novakoviću, plus Latinović koji praktično ne izlazi iz igre...Trunić ne koristi Kovačevića koji može ponekad da odmeni Latinovića.
Korisnikov avatar
By miki
Da, ja ga vidim kao trojku.Ima telo za trojku, plus ima meku ruku, a nije puno ni imao prilike da probija licem jer ga je Trunic gurao dole na 4 .Slazem se da bi trebala da se da sansa Kovacevicu, igrac slican Latinovicu moze i na 3 i na 4,a ima i jako dobar sut,bolje on nego Novakovic.

Po ovome dosad vidjenom ja bi ovako nekako podelio minutazu:

1.Marjanovic(15min),Uskokovic/Vulikic/Tadic(25min)
2.Matic(20min),Marjanovic(15min),Novakovic(5min)
3.Latinovic(15min),Matic(10min),Mihajloski/Kovacevic(15min)
4.Petrusev/Pecarski(25min),Latinovic(15min)
5.Pecarski/Petrusev(35min),Stajcic(5min)
Korisnikov avatar
By djokonda
miki napisao:Da, ja ga vidim kao trojku.Ima telo za trojku, plus ima meku ruku, a nije puno ni imao prilike da probija licem jer ga je Trunic gurao dole na 4 .Slazem se da bi trebala da se da sansa Kovacevicu, igrac slican Latinovicu moze i na 3 i na 4,a ima i jako dobar sut,bolje on nego Novakovic.

Po ovome dosad vidjenom ja bi ovako nekako podelio minutazu:

1.Marjanovic(15min),Uskokovic/Vulikic/Tadic(25min)
2.Matic(20min),Marjanovic(15min),Novakovic(5min)
3.Latinovic(15min),Matic(10min),Mihajloski/Kovacevic(15min)
4.Petrusev/Pecarski(25min),Latinovic(15min)
5.Pecarski/Petrusev(35min),Stajcic(5min)

Ok, jasno je...ti si od onih koji ne priznaju košarkaša ispod 2 metra ;)

Nemam pojma, meni je ta priča sa insistiranjem na visini prevaziđena pre 20 godina. Pazi, Petrušev i Pecarski su toliko spori da bi njih dvojica zajedno u petorci, plus dosadašnja igra naših bekova, značila 30 izgubljenjih lopti. Petrušev kada primi loptu pod košem dok napravi jedan pivot već ima najmanje dva igrača na sebi (ukoliko protivnik proceni da ga je uopšte potrebno udvajati). Na drugoj strani...ko bi igrao četvorku? Petrušev ili Pecarski? koji je od njih dvojice ''pokretljiviji''? Šta Pecarskom vredi 205 cm kada se jedva podiže sa zemlje...njega bi Musa npr., iako je bek...bez problema čuvao. To bacanje u vazduh lopte ima smisla samo ako imaš centra tipa Hauard kojem treba samo da nabacuješ alley hoop-ove ili imaš Bobana Marjanovića koji ima ekstremno brze ruke i potrebno mu je da se popne na prste da zakuca...čim centar tu loptu mora da uhvati pa opet da se diže gore, sa brzinom koju Pecarski i Petrušev ''imaju'', to je u 1/3 slučajeva koš, 1/3 koraci, 1/3 promašaj. Latinović nije trojka...ili jeste, ako smatraš recimo Savanovićevom prirodnom pozicijom trojku. Sada trojke moraju pre svega da budu atletske zveri tipa Batum...kod nas Kalinić, Dangubić ili Kešelj...min. Lučić...Latinović nije ni blizu Lučićevog nivoa kada je atleticizam u pitanju. To što ima meku ruku samo može da mu bude od koristi jer to sada mora svaka četvorka u Evropi da ima.
Korisnikov avatar
By miki
Da, vrhunske trojke bi trebalo da budu atletske zveri, ja nisam rekao da je Latinovic vrhunska trojka nego da mi je sad trenutno vise trojka nego cetvorka,ali imas ti i igrace koji nisu atletski superiorni pa igraju trojku i to na visokom nivou.Ali da ne idemo dalje, ipak pricamo o detetu od 16 godina koji se jos nije fizicki razvio i defininisao kao igrac tako da je ipak rano da diskutujemo o tome.
Cak je i za recimo Davidovca jos rano reci koja mu vise pozicija vise odgovara tri ili cetri, Savanovic je isto tokom svoje karijere igrao i trojku pa kad su ga godine stigle presao je na cetri.

Da se razumemo nisam uopste presrecan selekcijom igraca koju je Trunic odabrao za ovo EP, ali sa ovakvih 12 igraca ja bi ovako kako sam gore napisao raspodelio minutazu.Pecarski jeste ekstremno spor, ali Petrusev je dosta brzi,pokretljiviji i skocniji od njega i mislim da bi mogao da odigra 4.Petrusev je trenutno drugi skakac turnira sa (10 skokova), a Pecarski 5. (9 skokova) za samo 16 minuta koliko prosecno igra, verovatno bi skakacki dominirali i zakljucali reket.Mozda i ne bi bilo tako, ali ne razumem zasto nijednom makar nismo probali sa njima dvojicom u tandemu da igramo.
By Bojdo
Odlično prvo poluvrijeme , Pecarski dobar u napadu i dobro skače , ide ka novom DD učinku.

Marjanovic pokazao raskoš svog talenta.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 46
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]