Stare teme
By skeva
Tacno sam znao da se to neko napisati :D . PAO se muci, ni na sta ne lici, ali ce doci do finala, garantujem 8-)
By Jaycee Carroll
@Peja

Posto sam master za Evropsku kosarku,odgovoricu ti sta mislim i kako mislim:

U 1/8 finalu iz prve grupe ocekujem da prodju:

1.Real
2.Cska
3.Anadolu
4.Pao

Iz druge:

1.Barca
2.Siena
3.Himki
4.Olympiacos

Ne znam kako se ukrsta sad,ali ocekujem na F4 Csku,Reala,Barselonu i Himkija ili Sienu.Mada i grcke timove ne treba nikad otpisati,tu ce i sve bolji Efes da trazi svoju sansu,ali na F4 ima mesto samo za 4 tima.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ne bi trebalo otpisivati Anandolu Efes ovo je prva sezona da igraju lepu kosarku i da konacno vrede kao tim i da mogu nesto da urade.Konacno su postali ozbiljna ekipa.
Cetvrtfinale po meni
Grupa E
1.Real Madrid nazalost Grupa F
2.Cska Moskva 1.Barselona
3.Efes Pilsen 2.Montepaski
4.Pao 3.Kaha Laboral
Skoro reseno pitanje 4 ekipe 4.Olimpijakos
Korisnikov avatar
By Peja
Jaycee Carroll napisao:@Peja

Posto sam master za Evropsku kosarku,odgovoricu ti sta mislim i kako mislim:

U 1/8 finalu iz prve grupe ocekujem da prodju:

1.Real
2.Cska
3.Anadolu
4.Pao

Iz druge:

1.Barca
2.Siena
3.Himki
4.Olympiacos

Ne znam kako se ukrsta sad,ali ocekujem na F4 Csku,Reala,Barselonu i Himkija ili Sienu.Mada i grcke timove ne treba nikad otpisati,tu ce i sve bolji Efes da trazi svoju sansu,ali na F4 ima mesto samo za 4 tima.
Gde si konkretno napisao razloge zasto Cska nece uzeti titulu?
Korisnikov avatar
By Peja
skeva napisao:Tacno sam znao da se to neko napisati :D . PAO se muci, ni na sta ne lici, ali ce doci do finala, garantujem 8-)
Spominjao sam i ja to ranije, bila bi to repriza prosle sezone kad je Oly slicno uradio.
By milanezija
Peja napisao:
skeva napisao:Tacno sam znao da se to neko napisati :D . PAO se muci, ni na sta ne lici, ali ce doci do finala, garantujem 8-)
Spominjao sam i ja to ranije, bila bi to repriza prosle sezone kad je Oly slicno uradio.
Ali, OLY je imao Ivkovica a ovi...
Korisnikov avatar
By Peja
Re: Euroleague 2012/2013
od Peja » Pet Jan 11, 2013 2:15 pm

Sta mislite da li je i u kojoj meri Pao sposoban da uradi ono sto je Oly prosle godine?
Potegli su isto oruzje kao Oly prosle godine kad je doveo Dorsija, ovi su sad doveli Gista i imaju strasnu fizicki dominatnu ekipu sa Gistom i Lazmeom, pa jos dok se debeli sofo razigra to ce biti jak tim, plus iskustvo Dimitrisa.
Po meni ce proci top 16, mozda u zavisnosti od protivnika u plejofu izvuku i F4 ali mislim da im za nesto vise ipak treba Zeljko na klupi kao sto su ovi imali Dudu.
By Jaycee Carroll
Razlog je u tome sto su trenutno Barselona i Real jaci tim od CSKU,mnogo su kompletniji tim,CSKA za sada (ne)ispunjava ocekivanja,ne igra kako se od njih ocekuje,znam da oni mogu mnogo bolje,ali trenutno su spanski klubovi ispred njih.Takodje Grke ne treba otpisivati,Pao je rodjen da dobija utakmice na jedan posed,bez razliku da li igra protiv Bros Basketa ili Reala.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Peja napisao:Re: Euroleague 2012/2013
od Peja » Pet Jan 11, 2013 2:15 pm

Sta mislite da li je i u kojoj meri Pao sposoban da uradi ono sto je Oly prosle godine?
Potegli su isto oruzje kao Oly prosle godine kad je doveo Dorsija, ovi su sad doveli Gista i imaju strasnu fizicki dominatnu ekipu sa Gistom i Lazmeom, pa jos dok se debeli sofo razigra to ce biti jak tim, plus iskustvo Dimitrisa.
Po meni ce proci top 16, mozda u zavisnosti od protivnika u plejofu izvuku i F4 ali mislim da im za nesto vise ipak treba Zeljko na klupi kao sto su ovi imali Dudu.
ja sam jos pre dolaska gista pisao o tome
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 102
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]