Gale napisao:Milane, ti si trenutno prvi u našoj ligi, jel' ? Marvel i "Buđav lebac" ?Ne, ja sam 4. FT Milan,a moj ortak Pavle je lider lige Marvel (Budjav lebac) .
JOŠ DAVNO KO DETE JA NAŠO SAM PUT DA BUDEM UZ TEBE I SREĆAN I LJUT ! MNOGI SU HTELI DA SRUŠE NAM SVE,A LJUBAV KA TEBI JOŠ JAČA JE !
Brkato govedo.
Shommy " Grief is nature's most powerfull aphrodisiac"
Al nisam znao, veliki odmor kad stupi, dizelasima po klonji kurceve da pusis
Dok slusao sam rifove iz novembarske kise, zeldijima nogama podrkavala si pise
texxxdrummer napisao:Sta je ovo, sto ne igra Simon sve ti jebem da ti jebem , pu u picku materinuKo ti je drugi plej?
milanezija napisao:U muskaricnama, koje su u ovoj ligi nasoj, nije Simon nego su Hammonds i jebeni Stiven Markovic.texxxdrummer napisao:Sta je ovo, sto ne igra Simon sve ti jebem da ti jebem , pu u picku materinuKo ti je drugi plej?
Brkato govedo.
Shommy " Grief is nature's most powerfull aphrodisiac"
Al nisam znao, veliki odmor kad stupi, dizelasima po klonji kurceve da pusis
Dok slusao sam rifove iz novembarske kise, zeldijima nogama podrkavala si pise
kosta76 napisao:Zna li neko sta je do k**ca sa Emeningom iz Radnickog?Pricalo se da je kolemo, a od kada je VArda dosao Otkaz mu visi nad glavom, konstantno
Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.
kosta76 napisao:Nisam iz KG ovo je sa drugih sajtova i foruma sto citam tako da ne garantujem.milanezija napisao:Hvala druzekosta76 napisao:Zna li neko sta je do k**ca sa Emeningom iz Radnickog?Pricalo se da je kolemo, a od kada je VArda dosao Otkaz mu visi nad glavom, konstantno
Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]