Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Steta sto sjajnoj generaciji nije pruzeno da udari najjace..
Bice ovo tesko leto..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Zex88
Dakle sastav nam je:

?,?, Radanov
?,?, Guduric
Danga,Dobric,Lazarevic
?,?,Simanic
Kuzmic,Bjelica,?

Trener:?
Korisnikov avatar
By skeske
Zanimljivo da Zeks stavlja Radanova, koji tek u FMPu treba da dobije neku sansu i pokaze se, umjesto Rakicevica koji je odradio vec jednu sezonu sa Zvezdom i igrao neke utakmice.
Korisnikov avatar
By MileBL
Meni je zanimljivo da neko zeli Jarmaza u timu pored zivih Rakicevica i Radanova.
Ako neko misli da je Jarmaz nivo iznad pomenutih debelo gresi, trebace mu sezona i vise da bude upotrebljiv a do tada ce znacajno ugusiti gore pomenute
Korisnikov avatar
By niko1313
Zex88 napisao:Dakle sastav nam je:

?,?, Radanov
?,?, Guduric
Danga,Dobric,Lazarevic
?,?,Simanic
Kuzmic,Bjelica,?

Trener:?
Jel to izvesno da nas napusta i Lazic

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
By skeske
MileBL napisao:Meni je zanimljivo da neko zeli Jarmaza u timu pored zivih Rakicevica i Radanova.
Ako neko misli da je Jarmaz nivo iznad pomenutih debelo gresi, trebace mu sezona i vise da bude upotrebljiv a do tada ce znacajno ugusiti gore pomenute
Zelim svu trojicu u timu.
Korisnikov avatar
By djokonda
MileBL napisao:Meni je zanimljivo da neko zeli Jarmaza u timu pored zivih Rakicevica i Radanova.
Ajde navedi jedan element igre u kojem je Rakićević bolji ili talentovaniji od Jaramaza
Korisnikov avatar
By MileBL
djokonda napisao:
Ajde navedi jedan element igre u kojem je Rakićević bolji ili talentovaniji od Jaramaza
Sto se mene tice u svemuSlika
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 174

Види га Ске :) Дакле идемо на Барсу,па евентуално[…]