Stare teme
Korisnikov avatar
By djokonda
MileBL napisao:Planirate li vi dovoditi klasicnog centra ili ce sve biti prangijasi za Muta taktiku.
Čekaju da vide koga vi hoćete da pa ga preotmu
Korisnikov avatar
By MileBL
djokonda napisao:
MileBL napisao:Planirate li vi dovoditi klasicnog centra ili ce sve biti prangijasi za Muta taktiku.

Znaci Milutinova.
Korisnikov avatar
By skeske
djokonda napisao:
Proslo vrijeme, ne ponovilo se :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Voleo bih tog Jovanovica iz Amerike da gledam u Evropi, pre svega u ABA ligi.
Sto se tice pojacanja Partizana na centarskim pozicijama ako pored Bircevica dodje i Tejic, onda je Partizanu potreban igrac izmedju 4 i 5 ( ostanak Vilijamsa ili dolazak Jovanovica ) i dovodjenje centra starog kova na kome ce se zasnivati vasa igra. Sad ne znam koliko Dzikic voli takve centre.

Na spoljnim pozicijama neka Dzikic dovede svog bivseg pulena iz Krke, a na beku i krilu treba dovesti onog malog punjaca statistike iz Borca i Dobrica ili Davidovca. Uz dolazak Tejica i Bircevica koji je vec stigao, fali samo jos jedan centar.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Zasto me napadate u vezi Djumica? Takav hod,trcanje,sekire i pojavu, odavno nismo imali u klubu. Brat rodjeni !

:D
The Answer napisao:
BogdanB napisao:Zasto Boze? :(

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Boze, Bozo... to ti je to :D
Mislio sam na Boga kao @Karabu. Mada,Bozo je za mene Bog :lol:

Barem ce onaj lik iz obezbedjenja da ostane,kao da su braca rodjena,tako izgledaju. Samo cu njega da gledam :lol:
Ono kad se Bozo baci na nekoliko metara od tebe..
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Poska
Тејић надам се да никада неће видети наш дрес, иначе би био први играч у нашем дресу којем би звиждао још на представљању пред меч и у сваком контакту са лоптом. Иде на руку и што је везан уговором.
Korisnikov avatar
By mmarko28
Roster koji bi ja voleo da vidim u Partizanu, a da je relativno realan, izgleda ovako:

PG - Amer?, Avramović, Čarapić
SG - Kombo Amer?, Marinković,
SF - Todorović D., Vrabac
PF - Birčević, Jovanović Nikola (Stefan Janković, Kenan Karahodžić)
PF/C - Majstorović
C - Stranac, Koprivica

Roster koji očekujem:

PG - Amer?, Cvetković, Čarapić
SG - Marinković, Andrić
SF - Vrabac, Todorović D. (Rakićević)
PF - Birčević, ?????????
PF/C - Majstorović
C - Stranac?, Koprivica.

Razlika je u tome da se nadam odlasku Cvetkovića i Andrića i zamenama za njih. Oni mi se nikako ne uklapaju u stil igre za koji očekujem da će biti u Partizanu sledeće godine. Problem je što to i nije mnogo realno, barem ako verujete Todoriću.
Korisnikov avatar
By Nenad1
Jebem ti život... Pročitam negde naslov "VRATIO SE MAČVAN" - pomislih u KKP, otvorim vest i skapiram da se odnosi na reprezentaciju! Rekoh "aha... ovo je već očekivano..." :(
Korisnikov avatar
By Lucky
Jedan manje na listi zelja. Idemo dalje.
https://twitter.com/MiskoRaznatovic/status/743495468848652288
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 178

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако стиж[…]