- Sub Sep 20, 2014 7:46 pm
....Novi Zagreb je današnji Zagreb....i nije Čutura završio ni u NZ ni u Benstonu...već u Splitu....Alanović je prvo igrao za Zagreb pa tek onda otišao u Cibonu i kasnije druge klubove....nikad se kasnije nije vračao u neki zgb klub.
SinisaBL napisao:Benston nije Novi Zagreb već DubravaPink Panther napisao:A Benston je Novi Zagreb u kojem su završavali Čutura, Alanović, Anzulović i mnogi, zapravo, Anzulović je odatle došao u Cibonu.Faul u napadu napisao:igrali su zajedno 1987-1992,nakon prvog PH ari je otišao u grčku,a pop stariji u zagrebačk benston,riječ je o ljetu 1992.
Znam da su u rodu,ali nisam siguran da su istovremeno bili u ekipi...Mislim da je Pop 11 godina stariji....ali moguće.
Pink Panther napisao: toni kukoč i šjor božo maljković su rekli da niti jedan klub nikad nije namučio galacticose kao ta generacija crvene zvezde u sezoni 89/90,mokine bebe sa run and gun košarkom,ni barcelona,ni partizan,ni cibona,ni aris...Jeste, bili su moćni, igrali su jako specifičnu košarku, a kada se uzmu u obzir godine Jugoplastike, mislim da su imali stabilnijeg trenera, dobili bi ih.