Stare teme
obiliću, dozvoli da kažem da su to glupi stavovi... kakve izdaje, kakva oduzimanje pasoša, jeli li ti kršten?

Ja sam samo pobornik teorije da ako želiš da igraš za Srbiju, igraj bezuslovno, kaži to jasno i glasno, ako te zovnu igraćeš, ako ne zovnu sedećeš kod kuće. Dakle nema pravljenja "rezervnih planova".

To što ti pričaš je čist šovinizam
Drex napisao:obiliću, dozvoli da kažem da su to glupi stavovi... kakve izdaje, kakva oduzimanje pasoša, jeli li ti kršten?

Ja sam samo pobornik teorije da ako želiš da igraš za Srbiju, igraj bezuslovno, kaži to jasno i glasno, ako te zovnu igraćeš, ako ne zovnu sedećeš kod kuće. Dakle nema pravljenja "rezervnih planova".

+1
Antoine napisao:
Drex napisao:obiliću, dozvoli da kažem da su to glupi stavovi... kakve izdaje, kakva oduzimanje pasoša, jeli li ti kršten?

+1
+2
Svaki SRBIN koji igra za bilo koju drugu reprezentaciju treba da se zapita. Ovde ne govorim o igracima sa nasim pasosima,vec o onima koji se osecaju Srbiju kao svoju zemlju,a igraju za drugu. Pr Volkova iz Partizana,citiram "Jednostavno, nisam primetio da je Fudbalski savez Srbije nešto mnogo zainteresovan za mene u poslednje vreme i mislim da je odluka da igram za Crnu Goru u mom, i u interesu Partizana". Ovo meni nema veze sa mozgom...
Da li postoji po vama recimo Slovenac Pravoslavne veroispovesti.Zasto covek koji sebe smtra da drzavljanina da li Crne Gore ili bilo koje druge zemlje a da je pravoslavne veroispoveti je izdajnik ako igra za tu zemlju.

Za reprezentaciju treba da igraju oni koji sebe smtaraju kao drzavljanine ove zemlje u pravom smislu te reciSvi koji se dvoume ili misle da treba da tu budu iz materijalnih ili bilo kojih drugih razloga,daleko im lepa kuca.
serbianhoops napisao:Što se mene tiče, svaki Srbin koji igra za BiH je janjičar.
ako je neko rodjen u Banja Luci recimo i Srbin je i ceo svoj zivot je tu proveo zasto bi on igrao za Srbiju?
on nece igrati samo za Federaciju Bosne i Hercegovine nego i za Federaciju i za Republiku Srpsku
skeva napisao:Zbog slicnih razmisljanja smo i ratovali, pa vidi gdje nas je to dovelo... A Obilicu reci ti meni jesi li ti vidio rata, osim bombardovanja? ... Najezim se svaki put kad procitam ovako radikalne stavove... Podsjeti me na devedesete, i sva sranja kroz koja sam prosao...

On je i za vreme bombardovanja imao 5 godina,tako da se i toga ne seca ! Ne razumem zasto napadate Savovica,neka igra gde hoce,to isto vazi za sve.To su zreli ljudi i oni sami znaju sta je za njih i njihovu karijeru najbolje.To se zove profesionalizam i ovo je sport i niko nije izadajnik,niti bilo sta,da su npr otisao da igra za Hrvatsku ili ne daj boze Kosovo pa bi razaumeo pljuvacinu,ovako nema potrebe.BiH je multinacionalna zajednica,on je momak rodjen u Trebinju i ne vidim nikakav problem.
To sto vi pricate da je BIH multinacionalna zajednica i da je sasvim normalno da neko iz takve zajdenice igra za reprezentaciju BIH , sto kaze Tegi "pilo bi vodu" kada bi u toj BIH bosnjaci,srbi i hrvati ziveli svojom voljom a ne zbog toga sto su ih razne okolnosti primorale na to....Tako da smatram da je sasvim normalno da svako ko sebe smatra Srbinom treba da igra za Srbiju i ni jednu drugu zemlju .
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]