Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Bio je on bese na spisku za ep..

Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By dovlimir
pred SP u Španiji. tada je Sale ili kasnije čini mi se pričao kako će Peno biti dobar igrač, a Pot neće jer je otišao u Rumuniju, a naši klinci moraju da idu u velike klubove. nešto u tom smislu... trenutna situacija pokazuje da je bio u pravu.
Korisnikov avatar
By MileBL
dovlimir napisao:pred SP u Španiji. tada je Sale ili kasnije čini mi se pričao kako će Peno biti dobar igrač, a Pot neće jer je otišao u Rumuniju, a naši klinci moraju da idu u velike klubove. nešto u tom smislu... trenutna situacija pokazuje da je bio u pravu.
Za Vasu Micica i Bajern je to rakao, a ne za Pota
Korisnikov avatar
By dovlimir
MileBL napisao:
dovlimir napisao:pred SP u Španiji. tada je Sale ili kasnije čini mi se pričao kako će Peno biti dobar igrač, a Pot neće jer je otišao u Rumuniju, a naši klinci moraju da idu u velike klubove. nešto u tom smislu... trenutna situacija pokazuje da je bio u pravu.
sjećam se dobro da je pomenut Pot i Rumunija. zašto bi navodio Micića koji je u tom trenutku bio u dobrom klubu ( Bajern)? kako god pokazaće se da je bio u pravu. Pot ili Micić svejedno.
Korisnikov avatar
By MileBL
dovlimir napisao:
MileBL napisao:
sjećam se dobro da je pomenut Pot i Rumunija. zašto bi navodio Micića koji je u tom trenutku bio u dobrom klubu ( Bajern)? kako god pokazaće se da je bio u pravu. Pot ili Micić svejedno.
Slika

Tada je za njega Bajern bio los klub, sada nije, mozda za par godina za njega i rumunski klubovi budu dobri.
Korisnikov avatar
By dovlimir
Gdje je pogriješio? ja sam napisao da je Bajern mali klub, tako je ispalo, jer se nisam sjetio u momentu. gdje je on to pomenuo, i šta je pogriješio dvije godine kasnije u procjeni?
Korisnikov avatar
By Zex88
Slika

Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока
By luki
MileBL napisao:Nasi u KSS trebaju paziti da ga slucajno Spanci ne ugrabe, ja bih ga vec ovo ljeto pozvao na pripreme da malo oseti atmosferu u reprezentaciji i upozna se sa igracima.
Sta ima da paze,on ne moze vise da igra ni za koga drugoga, nije ovo fudbal.Mozda jedino za Gvajanu ako ima i njihovo drzavljanstvo i to kao naturalizovani posle 21 godine.
  • 1
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • 217

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]