Stare teme
Korisnikov avatar
By Poska
https://twitter.com/MiskoRaznatovic/status/750330152727486464
By Edibledi
Штета за њега што није дошао у Мегу да ради са Весом Петровићем, да ојача, набије статистику, па онда преко...
Korisnikov avatar
By MileBL
Ja sam ocekivao Igoeku ili Buducnost, cini mi se da je Misko digao ruke od njega kao nekog ozbiljnijeg igraca.
Korisnikov avatar
By Peja
MileBL napisao:Ja sam ocekivao Igoeku ili Buducnost, cini mi se da je Misko digao ruke od njega kao nekog ozbiljnijeg igraca.
+1
mislim da je to sad vec realnost..

probao je partizan, pa radnicki, pa da igra sam u megi, pa neki los klub u jakoj ligi da bi dosao do izrazaja..
izgleda da jednostavno nije taj nivo..

steta sto njegova fizika nije ispratila talenat jer bi bio opasan igrac..
Korisnikov avatar
By Jomer
Edibledi napisao:Штета за њега што није дошао у Мегу да ради са Весом Петровићем, да ојача, набије статистику, па онда преко...

ne moze da ojaca, mislim da je neko ovde pisao, da je profesor Koprivica pricao kako je kod njega veliki problem genetika i da nikad nece imati telo za ozbiljnu kosarku, neka me ispravi neko ako sam nesto pogresno napisao
Korisnikov avatar
By Poska
Лучић 2 године у Бајерну код Салета.
Korisnikov avatar
By Poska
Вилиамс у Хапоелу из Тел Авива, Вилсон у Естудиантесу, а Џоунс у Локомотиви. Може се рећи да су добро прошли. Овај последњи нарочито.
Korisnikov avatar
By skeske
Upravo na areni dva ide utakmica CSKA-Barselona. Pik Teo-Augustin, fantazija u najavi.
  • 1
  • 195
  • 196
  • 197
  • 198
  • 199
  • 217

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]