Stare teme
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Sad ozbiljno, nije Vasa uopste lose resenje za drugog pleja, a tu je i Rebron. Od onakvog Vilijamsa je bolji ( Znam, sad ce neko reci da bio on bio bolji kako vreme prolazi, ali ja nesto nisam ubedjen, kao da mu fali motiva ili tako nesto, zaista je izgledao nezainteresovano na terenu ).

A i pored ovakvog Jovica nema zime za vas.
Korisnikov avatar
By MileBL
Nisam bas najbolje ispratio desavanja oko otkaza Vilijamsu, ali cinjenica je da je dobro odigrao samo jedan mec(Himki), tesko je proceniti kako se on ponasao na treningu i kakve je imao odnose sa ljudima u klubu, zasto je imao smanjenu minutazu i koji je glavni razlog za otkaz. Sto se mene tice ja sam za Vilijamsa iz prosle sezone, ovaj novi Vilijams nije opravdao ocekivanja, tako da opravdavam potez kluba.
Vasa Micic, igrac koji je bio poleteo, pomalo neosnovano, pominjali su se razni NBA timovi, na kraju nista od toga nije bilo, otisao je u Bajern gde nije dobio pravu sansu za igru iako je imao sve preduslove da dobije prilikum za igru. Ja mislim da se jos uvek moze od njega napraviti igrac pogotovo kod trenera kao sto je Radonjic koji insistira na igri u odbrani koja je najveca mana Micica, takodje mislim da Micic nece moci u kratkom vremenu popraviti formu ali za dva meseca ce to sigurno bolje izgledati, pogotovo sto je vec igrao u paru sa Stimcem.
Ovako ce izgledati prvi trening Micica u CZ :)

[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=qyoThAwxZy0[/bbvideo]
Korisnikov avatar
By Gale
@ Self- thought man

U pravu si, kvotu poraza ste ispunili, ali kad kažem da vam se "posrećilo" , mislio sam na nešto drugo: Da bez problema možete da pretrpite razna tumbanja po timu i sastavu i da svejedno budete glavni favoriti za osvajanje. Druga bi stvar bila da vam, recimo, za vratom diše KKP od pre dve sezone. Tumbanja bi tu bila mnogo opasnija stvar. Ovako, i bez Vilijamsa ste npr. Zadar pregazili kao plitak potok, i mislim da ćete u završnici lige svakako gaziti sve živo, bez obzira na koji poraz gore ili dole.

Nisam, inače, želeo da omalovažim uspeh Zvezde. Činjenica je da veoma lepo gurate u EL i da igrate znatno bolje nego pre neki mesec.

Gledao sam emisiju sa Čovićem, Zvezda može da dovede dva igrača, od toga je Vasa "skoro izvestan", a oko drugog nije pominjao imena.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Ukoliko Vasa Micić dođe treba otići u vjerske objekte, u hodnike crne magije, raznoraznih baba vračara, ko u šta vjeruje, da se pomoli da se Jović ne povrijedi do kraja sezone, jer u suprotnom, Cedevita i Budućnost neće imati puno posla u polufinalu, ako budu imali prednost domaćeg terena. Kakva nebuloza je bilo otpušatati MW-a, doduše i on se našao ko uvrijeđena curica što ne igra.
Vaso je hodajuća bolnica, Rebić je trenutno bolji igrač, i to je jedino bitno u ovom trentku , a sad je pitanje koliko on može zbog fizičkog deficita iznjeti u EL. Jović će sad biti raubovan kroz top 16, moraće se nakljukati nekim dopingom da to može izdurati.
Korisnikov avatar
By MileBL
Jovicev maksimum je neki Kalinic level, znaci da vani ubode trogodisnji ugovor sa platom od 300 - 400k godisnje, mozda nesto vise zbog pozicije na kojoj igra
Korisnikov avatar
By Zex88
Vasa potpisao,sutra stiže..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
  • 1
  • 195
  • 196
  • 197
  • 198
  • 199
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]