Stare teme
Korisnikov avatar
By Jomer
nismo tamo izgubili u F4 sezoni, imali smo seriju pobeda dole do dolaska VJ

Mile juce troluje za Radonjica, a dobili ste svega 2 utakmice u poslednjih 15 godina dole, od toga prosle godine frljotkom Kalinica u poslednjim sekundama

ono sto je za nas Zadar to je za vas Podgorica, i treba preci preko ove utakmice kao da je nije bilo
Korisnikov avatar
By MileBL
Da smo mi dobili Igokeu i Olimpiju u Pioniru poraz u Podgorici ne bi imao tezinu, ovako imamo minimalne sanse za prvo mesto, gubimo prednost domaceg terena, Buducnost i Cedevita su kvalitetni i iskusni timovi, realno nase sanse da ih dobijemo u plej ofu na njihovom terenu su male, treba znati da oni jos uvjek imaju kontrolu nad delegiranjem sudija.
Sto se tice igrackog kadra, ako hocemo nesto osvojiti potreban nam je kombo bek na mesto Tompsona, ne moze se igrati samo sa jednim igracem u petorci koji moze nesto kreirati.
Korisnikov avatar
By self-thought man
Ako tim koji u najtezoj grupi prve faze EL ima skor 5:5 i zavrsi na tabeli ispred RM, ne moze da se izbori za isto takmicenje u narednoj sezoni zbog gostovanja viska u Podgorici, ni ne treba da igra EL.
Korisnikov avatar
By Zex88
Korisnikov avatar
By Zex88
Kako polusezonska moze biti 11000,a sezonska 12000?
By surda
Zex88 napisao:Kako polusezonska moze biti 11000,a sezonska 12000?
Natjera nekog da pozuri i kupi sezonsku ili cak u ovom dijelu sezone i obrnuto.
Korisnikov avatar
By Zex88
Slika :lol:
Korisnikov avatar
By The Answer
Tome što je trebalo da se igra juče. Oni nama u susret za dan, a mi njima za koji sat ranije kako bi mogli da budu kući za jedno od najvećih večeri za one koji su vernici katolici.

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
  • 1
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • 193
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]