Stare teme
Korisnikov avatar
By Gaja
Lika napisao:Doktore, zabrinut sam zdravlje svih forumaša, čini mi se da svi pate od kroničnog nedostatka vitamina "snošaj" :D
:lol: Meni treba na kilo tog vitamina. :shifty:
E imam ja jedno pitanje za Dr. Flamenog....
Ovako...Hocu da se zenim i u skoli ima jedna koleginica (''87) na koju sam se primio ko som.Cupkam oko nje a ona cas mi daje pozitivne cas negativne signale,u prevodu kao da me poprckuje. :? Medjutim pojavljuje se pravo niotkuda nova koleginica (''85) sa kojom sam se odmah skapirao i mislim da mogu da je smuvam.
Sad,prednost ove prve je sto ona ima vece sanse da je prime u skolu za stalno i sto mi se svidjaju te igre sa njom.
A prednost druge je sto je dobra devojka i nije zloba.Medjutim ona ima male sanse da ostane u skoli.
Posto hocu da se zenim zato gledam i koja ima vece sanse za posao,nazovite to povrsnim ali jbg.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Lika napisao:
Salvatore Guliano napisao:sta nam je sa doktorom ? prosto sam se zabrinuo :?
doktor ima ban
a i to sme a ? :lol: izvinjavam se nisam upucen
Korisnikov avatar
By Lika
Antoine napisao:Mislim da se doktor neće vraćati forumu. Nadam se da grešim... :?
Dobrodošao kad god želi da se vrati, ali ista pravila važe za sve nas.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
jedna zanimljva konstatcija :

kaze se jutro je pametnije od veceri.

e sad ja uglavnom sve sto uvece smislim mi izgleda izuzetno pametno(i kada sam pijan i kada sam trezan) i uvek sve isplaniram do tancina. ali problem nastaje kada ustanem. onda sama pomisao na ono sto sam samo nekoliko sati pre toga razmiljsao mi deluje izuzetno nepotrebno i pomalo smesno. onda uglavnom odlucim da se zbog nekog idiotskog razloga koji mi ujutru dodje onako sveze glave da odustanem od tog plana i tako mi propadne skoro svaka velika ideja i poduhvat ...

ajde sad recite mi vi posto ste iskusniji kojeg sebe da slusam ?! :D
Korisnikov avatar
By Antoine
Salvatore Guliano napisao:jedna zanimljva konstatcija :

e sad ja uglavnom sve sto uvece smislim mi izgleda izuzetno pametno(i kada sam pijan i kada sam trezan) i uvek sve isplaniram do tancina. ali problem nastaje kada ustanem. onda sama pomisao na ono sto sam samo nekoliko sati pre toga razmiljsao mi deluje izuzetno nepotrebno i pomalo smesno. onda uglavnom odlucim da se zbog nekog idiotskog razloga koji mi ujutru dodje onako sveze glave da odustanem od tog plana i tako mi propadne skoro svaka velika ideja i poduhvat ...

To se i meni dešava. Uveče si iskreniji, ujutru si pametniji. Pitanje je kakvog ti sebe hoćeš da poslušaš, iskrenog i emotivnog, ili promišljenog i racionalnog? Ja sam uglavnom slušao onog prvog i imao oko 50% uspešnosti (55,7% po Obilićevoj skali). Znam samo da se nikada (ili retko kada) nisam kajao što sam nešto pokušao, već samo zato što nisam ni probao.

Ili, spavaj danju, pa da vidiš šta će se desiti. :D
Korisnikov avatar
By Lika
Antoine napisao:
Salvatore Guliano napisao:jedna zanimljva konstatcija :

To se i meni dešava. Uveče si iskreniji, ujutru si pametniji. Pitanje je kakvog ti sebe hoćeš da poslušaš, iskrenog i emotivnog, ili promišljenog i racionalnog? Ja sam uglavnom slušao onog prvog i imao oko 50% uspešnosti (55,7% po Obilićevoj skali). Znam samo da se nikada (ili retko kada) nisam kajao što sam nešto pokušao, već samo zato što nisam ni probao.

Ili, spavaj danju, pa da vidiš šta će se desiti. :D
Kakva je to životna greška, prespavao sam mnoge stvari na taj način.
Ponavljam zato je svoj post

[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Antoine ja sam uglavnom sulsao onog drugog, za sad se kajem za par "stvari" ali jos sam mlad za kajanje ;)
da da Obiliceva skala :lol: :clap: :clap: :clap: kako se nisam ranije setio toga

Liko majstore ! i ja sam prespavao mnogo toga pa mi je sad za kad vidim sta sam mogao da uradim umesto toga... spot je fenomenalan!!! :clap: :clap: :clap: svaka ti cast gde si ga nasao gledacu ga svakog dana, bas sam juce dobio od njega inspiraciju :)
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 59

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]