Stare teme
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
alonzo86 napisao:

Prva, Spanci uzivaju da se poigravaju sa protivnicima, i tu je njihova slabost, ja verujem da taj Spanski tim ima neku slabost, koju ne znam, narocito sa ovakvim timom, ali mora da je ima... A
Mi smo im dohakali 2010 sa mjenjanjem odbrane. Duda stavio zonu, iako to maltene nikad ne radi, a TEova trojka je bila šlag na tortu dobro odigrane utakmice. Totalno sam zaboravio, a mrzi me tražiti statisitku ali čini mi se da je Kešelj odigrao sjajnu utakmicu, od ovih "slabijih" igrača.
Ja mislim da mi njih u igri 5-5 možemo dobiti, već u trčanju nemam Bog zna kakve šanse.
ULTRA KOŠARKA napisao:
alonzo86 napisao:

Prva, Spanci uzivaju da se poigravaju sa protivnicima, i tu je njihova slabost, ja verujem da taj Spanski tim ima neku slabost, koju ne znam, narocito sa ovakvim timom, ali mora da je ima... A
Mi smo im dohakali 2010 sa mjenjanjem odbrane. Duda stavio zonu, iako to maltene nikad ne radi, a TEova trojka je bila šlag na tortu dobro odigrane utakmice. Totalno sam zaboravio, a mrzi me tražiti statisitku ali čini mi se da je Kešelj odigrao sjajnu utakmicu, od ovih "slabijih" igrača.
Ja mislim da mi njih u igri 5-5 možemo dobiti, već u trčanju nemam Bog zna kakve šanse.
Jeste Kešelj je protiv Španije odigrao utakmicu života bar što se tiče reprezentacije.Slažem se da je za njih igra 5:5 pravi lijek ali mi tu igru ipak ne možemo odigrati na potrebnom nivou.Zapravo,jedini koji ih trčanjem,tempom mogu dobiti su Francuzi i Amerikanci.Mogu ali ne znači i da hoće.
Korisnikov avatar
By alonzo86
Ali ne treba zaboraviti da u tom sastavu tada nije bilo Pau Gasola i Ibake. Plus M. Gasol nije bio igrac kakav je danas i Serhio Rodrigez nije bio igrac kakav je danas...
Korisnikov avatar
By Gaja
Evo moja zapazanja... Pod samim kosem jedino je Tomic pokusavao da odigra i to sa polovicnim uspehom, dok je Zoric sutirao sa poludistance i uglavnom neometano. Ibaka je pustan da sutira sa svih pozicija i nije se libio da uzme te suteve ali mislim da ih je skoro sve promasio. 3/4 sam skoro celu propustio ali mislim da je u njoj igrao Rodrigez i rekao bih da je on razigrao totalno Spance. U prvom poluvremenu na pleju se menjali Rubio (ne zna nista) i Navaro. Pokusavao je Repesa i zonu ali dzabe. Mic po mic i ode na preko 15 na Spance a da uopste ne znas kako. Sarinjo je pokusavao ali nema sta da trazi protiv P. G. a Zoric me bas iznenadio dobrom igrom protiv M. G.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
alonzo86 napisao:Ali ne treba zaboraviti da u tom sastavu tada nije bilo Pau Gasola i Ibake. Plus M. Gasol nije bio igrac kakav je danas i Serhio Rodrigez nije bio igrac kakav je danas...
Istina, ali su tad bili mlađi i poletniji Navaro, Kalderon, itd. Ruku na srce i mi smo bili jači, ako ništa drugo, imali smo Novicu koj bi ubio čovjeka, takav nam fali igrač danas :(
Korisnikov avatar
By alonzo86
Jel moze Banjac ili neko ko je u ozbiljnoj kosarci da mi kaze nesto u vezi ovog suta koji Rudi F. izvodi ovde, stavio sam link na tacno vreme :

Ovaj "sitan" sut sa grudi fakticki, ne znam kako bih ga nazvao... Ja dok sam trenirao da to uradim i sve da uvek pogadjam trener bi me zalepio za klupu, jel je moguce da Spanci u njihovoj skoli zapravo uce svoje igrace da sutiraju tako ? Jer svi oni imaju te sitne suteve i vrlo ih uspesno rade.
Korisnikov avatar
By Peja
ULTRA KOŠARKA napisao:
alonzo86 napisao:Ali ne treba zaboraviti da u tom sastavu tada nije bilo Pau Gasola i Ibake. Plus M. Gasol nije bio igrac kakav je danas i Serhio Rodrigez nije bio igrac kakav je danas...
Istina, ali su tad bili mlađi i poletniji Navaro, Kalderon, itd. Ruku na srce i mi smo bili jači, ako ništa drugo, imali smo Novicu koj bi ubio čovjeka, takav nam fali igrač danas :(
:clap:
Zato sam forsirao Novicu u 12, makar polomljenog, samo da taj mec odigra, onako muski, da se poroka...ali jbg.
Korisnikov avatar
By MileBL
Prosle sezone protiv Parkera u finalu EP i ove sezone protiv Rajsa u finalu EL Rodrigez je odigrao lose utakmice, kada je najvise trebalo bio je najlosiji.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 129
Takmicenja mladjih kategorija

U prvom poluvremenu mucenje sa, Slovacima, najvise[…]