Stare teme
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Zex88 napisao:Advokatu nadam se da si ostao budan..:-) Strašan meč Amera i Portugala..Ameri igraju fenomenalan fudbal,kakav pristup-BRAVO..Jedino ih jebe odbrana..Ne može Hauard da brani sve..
slazem se bas mi je bilo zao sto su primili onaj gol na kraju :P

Navijam za Meksiknace, ne zato sto sam u fazonu da komsiji crkne krava, vec zato sto su me Meksikaneri odusevili za sad na ovom prvenstvu
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Mene SP i ne odusevljava bas nesto. Mozda zato sto su se i glupi ispiti pogodili u isto vreme za najvecom zabavom na Svetu.
Meksiko igra lepo i to jos bez Cicarita.
Korisnikov avatar
By Drex
odoše i Kroasani... jebote, stvarno smo isti, ista psiha, isti mentalitet. Nekako mi ih je i žao.

Imaš navalu sa igračima Barse, Reala i Bajerna, ali opet je sve nekako jalovo.
Korisnikov avatar
By Zex88
Sjajni Meksiko.. Cekali,cekali,kad su videli da Hrvati nemaju ideju,izasli i dali tri komada..

Selektor im je kralj. :D

Slika
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Jomer napisao:ali koliko je samo pokraden Meksiko u ovoj grupnoj fazi, mislim da se nesto tako desilo kod nas da bi izbio gradjanski rat
Pokradeni su i 2010. godine u Osmini finala protiv Argentine, a ubedjen sam da su pokradeni i 2006. godine isto u Osmini finala protiv Argentine samo ne mogu da se setim sta je bilo 2006. godine :roll: Ako se ne varam Maksi Rodrigez je dao neku golcinu, a Argentina na produzetke izbacila Meksiko.
Nadam se da ce Meksiko i Cile u cetvrtifinale.

Edit: Dijego Godin je postao igrac koji je ove sezone davao najvaznije golove. Iako igra stopera dao je gol da Atletiko Madrid bude sampion Primere, dao je gol u finalu LS koji je mogao da Atletiku donese LS, a sada je dao i gol za Urugvaj protiv Italije.
Korisnikov avatar
By rudonja
Ma samo cepaj evropske ekipe.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 35
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]