Sta se desava sa Nasticem? Je li on uopste u 12? Mislim da se opasno zeznuo sto nije ostao u Igokei.
Lucky napisao:Ne znam je li Radonjina ideja ali Markus je totalno zamazao oci Kariju. Ocekujem da on, Miler i Cirbes izdominiraju. Simonu sve najbolje ali poznato je da on blokira u bitnim utakmicama tako da ova povreda moze biti i pojacanje za CZ. Steta sto je Dangubic onoliko trom trenutno.Ta urbana legenda je pala u vodu davno davno.
Sta se desava sa Nasticem? Je li on uopste u 12? Mislim da se opasno zeznuo sto nije ostao u Igokei.
self-thought man napisao: E sad me zanima da kaze neko ko poznaje ovakve situacije, da li je Radonja pokusavao da nesto sakrije od Karija obzirom da je ovaj bio u Mitrovici, tj. da li se tako nesto generalno radi?Ne, nema šta kriti, možda neki specijal da je rađen za tu utakmicu s Bajernom, da se odigra kad se bude lomilo.
"Srećom, iza mene je život proveden s Razijom Mujanović. Formirao sam novu porodicu, zaboravio pakao (čak je angažirala vračara u Beču pod imenom Rašid) i nije birala sredstva sa svojim vračarama da bi došla do cilja – udaje - kaže Brčaninović."
Simon zeli na svoju odgovornost da igra
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
"Srećom, iza mene je život proveden s Razijom Mujanović. Formirao sam novu porodicu, zaboravio pakao (čak je angažirala vračara u Beču pod imenom Rašid) i nije birala sredstva sa svojim vračarama da bi došla do cilja – udaje - kaže Brčaninović."
I kad ne budes prvi ti...
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]