Stare teme
By skeva
Gale napisao:Hahaha, sad sam se uključio, sad ću da vidim šta radi Marjan the mighty
Partizanovi centri trckaraju oko njega kao Misevi :D . Lupa im rampre, zakucava, pohvatao je sve zivo ispod kosa. Vec sad ga mozes staviti :D
Korisnikov avatar
By Gale
skeva napisao:
Gale napisao:Hahaha, sad sam se uključio, sad ću da vidim šta radi Marjan the mighty
Partizanovi centri trckaraju oko njega kao Misevi :D . Lupa im rampre, zakucava, pohvatao je sve zivo ispod kosa. Vec sad ga mozes staviti :D
I meni se čini :(
Korisnikov avatar
By kontrabas
rudonja napisao:
kosta76 napisao:
rudonja napisao:bravo, Kole, odlicno poredjenje sa Novakovom gradjom. Preozbiljan igrac ce ovaj mali biti, Boze zdravlja. Brz, tehnicar, zna da uvali pas. Poklonili smo najveceg talenta, a uzeli blago receno sumnjivog Vestermana. To je samo moje misljenje. Svestan sam da je ovaj mali daleko od vrhunske kosarke zbog svoje nejakosti, ali talenti se moraju cuvati.
Mislim da i nije toliko daleko. Njih dvoje je trebalo upariti na toj poziciji. Jbg. sa Gordićem smo dobili sumnjivu stabilnost na period od par meseci, a ova dojica bi delili minutažu iduće sezone u Evroligi . Miljen i Ćapin su bolji par plejeva od Lea i Gordića, po mom misljenju. Nesreća Partizana je što je Leo bio fizički spremniji igrač septembra 2012 godine. ...Da smo ssačekali par meseci, ne bi mislili o pleju iduće sezone.....Ista je stvar i sa nekim igračima koji trenutno štucaju u Partizanu. Pitanje je vremena kada će eksplodirati. U svemu tome, strpljenje je najveći faktor.
Inače, slažem se da je Miljen najveći talenat naše košarke. Njega ne treba ništa učiti. Na tajm autu Muta nema šta da mu kaže. Priča Dači i ostalima koliko su nenormalni jer ne mogu koš da zagrade. Mali taktički ne greši. To je kao da imaš najboljeg dirigenta, a orkestar samo veze
EDIT:
Neki sitni detalji nemaju cenu. Video se trenutak kada White shvata da treba da se opusti. On je po prirodi takav igrač da mora da ispuni kvotu ali posle pet minuta rapsodije kapira da će svi biti nahranjeni loptama. Video se taj trenutak razumevanja u jednom kadru :clap:

I jos nesto. Drago mi je sto je Miljen i izdivljao par napada. Mora se to raditi ponekad, pogotovo na 20 razlike. Iskreno, ja i dalje u ovom malom vidim mesiju nase kosarke jer ima neki cudan vic u igri. Istina je da ga nisam gledao godinu dana, ali mali je ocigledno znalac.
Na statistici stoji i da je podelio dve banane :o . To me je najvise iznenadilo. Kome je to Miljenovic udario po bananu ili je to neka greska u sajtu?
Korisnikov avatar
By Vuk
Svaka cast Micicu, zaista se vidi elegancija u njegovoj igri. Zna kosarku sto se kaze, bar se meni kao laiku tako cini.
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 53
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]