Stare teme
By Jaycee Carroll
familija napisao:U strasno tvrdoj utakmici, prva cetvrtina Kaha - Saragosa 13:13!
Bjelica dve trojke kao kap!!
Kaha igra protiv Gran Kanarije brate,a Valensija protiv Saragose!Ja pratim na areni 1 Barsa - Bilbao.
Korisnikov avatar
By familija
Jaycee Carroll napisao:
familija napisao:U strasno tvrdoj utakmici, prva cetvrtina Kaha - Saragosa 13:13!
Bjelica dve trojke kao kap!!
Kaha igra protiv Gran Kanarije brate,a Valensija protiv Saragose!Ja pratim na areni 1 Barsa - Bilbao.
UPS!!!
Moja greska..
Ima na Areni 4 Kaha - Gran Kanarija..
Malo gledam to a malo Barsu...
By Jaycee Carroll
Pa gle ovih centara Barselone Lorbeka i Mavrokefalidisa ne promasuju ni za 3,ni za 2 :doh: Ajde bre Bilbao!
By Jaycee Carroll
Majkooo mila kako sere Lorbeka veceras,place mi se koliko mi krivo zbog Bilbaa.
Korisnikov avatar
By familija
Udje majstor (Saras) i preokrenu utakmicu..
Zanimljivi parovi polufinala:
Real - Saragosa
Barsa - Gran kanarija

Koliko sam razumeo pravila, ako u finale udje Saragosa ili Gran kanarija igrace u Evroligi umesto Unikahe!
By Jaycee Carroll
familija napisao:Udje majstor (Saras) i preokrenu utakmicu..
Real - Saragosa
Barsa - Gran kanarija

Koliko sam razumeo pravila, ako u finale udje Saragosa ili Gran kanarija igrace u Evroligi umesto Unikahe!
Cekaj kume,zar Gran Kanarija nema predost domaceg terena,ja tako znam..
Korisnikov avatar
By familija
Jaycee Carroll napisao:
familija napisao:Udje majstor (Saras) i preokrenu utakmicu..
Real - Saragosa
Barsa - Gran kanarija

Cekaj kume,zar Gran Kanarija nema predost domaceg terena,ja tako znam..
Moguce da preuzima domacinstvo posto je prosla Kahu..samo sam firgurativno napisao pravila...

EDIT:
http://www.acb.com/playoff.php

U pravu si preuzima domacinstvo... :D
By Jaycee Carroll
Cekaj znaci Barsa bila ispred Kanarince,a Kaha ispred Barsu i sad izbacila Kanarija Kahu i sad ce ona biti u prednosti domaceg terena protiv Barse?Interesantno pravilo.
Korisnikov avatar
By familija
Jaycee Carroll napisao:Cekaj znaci Barsa bila ispred Kanarince,a Kaha ispred Barsu i sad izbacila Kanarija Kahu i sad ce ona biti u prednosti domaceg terena protiv Barse?Interesantno pravilo.
Pa bilo je toga i ranije...

Tako smo mi 1998 u osmini finala tadasnje evrolige (ili vec kako se zvala) eliminisali Olimpijakos i preuzeli prednost domaceg terena..pobedili CSKA i otisli na F4.. :D
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 217
KK Partizan 2026/27.

Ево га и Пајола званично. Онако..Ња потез.. Посла[…]

Недељковић повредио колено и неће бити на европско[…]