Stare teme
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Nakon nekog vremena, da prokomentarišem i nas, jer kad je išlo loše na početku pljuvao sam, kada je krenulo dobro nisam ništa pisao, sada kada smo tu gde jesmo i kada su se neke stvari iskristalisale, mogu opet da kažem koju.

Priznajem nije mi se sviđalo i ne sviđa mi se što igramo sa ergelom stranih igrača, ali to je što je da je moglo drugačije, verovatno bi i Željko to najviše želeo, ali prosto nije moglo i raznih razloga. Što se tiče naše igre, ona je potpuno dobila smisao u oktobru i počelo je da štima sve, u napadu setovi akcija koje do sada (prethodne godine) očigledno nije bilo igrača koji su mogli da izvedu na nekom nižem nivou. Napad mi izgleda odlično, lopta lepo kruži, traži se pas više, traži se otvorena pozicija, koriste se mis mečevi... U odbrani izgledamo dosta dobro, energija je na zavidnom nivou, pogotovo na domaćem parketu, što je nešto što je falilo. Deluje da su se uloge iskristalisale i da svako zna šta treba da radi. Lesor se preporodio i jedan je od MVP kandidata u EL trenutno po učinku, Ledej sve više ima dobrih partija i visoku energiju što raduje. Naneli jednu dobro odigra, jednu lošije, al to je normalno od njega npr. više očekujem. Panter kapiten mi se nikako ne sviđa ali igra ono što Željko hoće i ok je u tome, ne gotivim ga pa ga ne gotivim, tu se ne može promeniti ništa ni da nam donese titulu EL. Papapetru se polako vraća u napadačku formu, što je dosta bitno. Anđušić koji se koristi onako kako i treba je prava stvar za ovu ekipu i bust sa klupe. Madar igra dosta dobro, procvetao je nakon onog duplog kola protiv Italijana, kao i cela ekipa između ostalog. Nije mi jasna njegova minutaža u meču sa Olimpijakosom...

Došao nam je ovaj dečko iz Slovačke, vrlo atipičan igrač i uklapa se u ekipu jer može da igra i 4 i 5, neku poluvalentnost dobijamo tu, a svakako je veliki upgrade u odnosu na Balšu. Deluje mi da Željko forsira košarku u kojoj je potpuno nebitno ko igra koju poziciju i da je to neki novi način igre, bez tipičnih pozicija i uloga. Živo me zanima kako će se on uklopiti u tim.

Žao mi je što su se poklopile povrede Exuma i Balše sa dužim izostankom Avrama i Smajlija, što ekipa nije mogla spremna i kompletna da uđe u sezonu. Pa smo još uskraćeni bili i za Trifu i Đušu u Pireju, gde smo odigrali vrhunskih 25 minuta gde smo se odlično držali i parirali protivniku.

Nejasan mi je potez Željka gde uvodi Glasa i stavlja ga na prenos lopte pri kolko-tolko aktivnom rezultatu za nas, gde ga ovi masakriraju i uzimaju mu dve lopte na prenosu. Glas em nije plej, em nije toliko jak s loptom, em nije spreman za ovaj nivo košarke. Mislim da on ne bi mogao da prenosi loptu bez problema ni protiv nekih prosečnih ABA ekipa, da bi mu i oni pravili problem, ali dobro... Deluje kao da je Žoc već otpisao bio tu utakmicu.

Fali nam u ekipi jedan igrač tipa Larencakis, takav 3&D igrač koji će da donese energiju na obe strane terena, mislim da bi takav igrač na ovu ekipu legao ko budali šamar.

Daleko od toga da sam dobio neku želju da gledam i slično, samo mi se svidela zrelost u igri koju smo prikazali u poslednjoj utakmici. Nadam se da će ekipa još rasti, ali prosto nemamo dovoljno dubok roster trenutno za EL na ovom nivou. Sa oporavljenim svim igračima mislim da bi bili konkurentni i da bismo mogli da igramo sa svakim, kao sa Olijem u četvrtak.
Korisnikov avatar
By Lepus
Opasan je Partizan. Vidjećemo dokle će nosioci moći biti raubovani po 30+ minuta.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Mogao je da uvede i Smailagica u drugom poluvremenu kad ga je vec ubacio na iznenadjenje u prvom poluvremenu, a on vratio finom rolom od 9 poena. Znalo se da ce sut Makabija za tri poena stati, a Lorenco van igre i da je to ipak pobeda Partizana. Lesor odlican ove sezone, deluje da je poceo i mozak da koristi :D.
By milanezija
Jesi video kako je Smailagic izgledao kad je izasao, do kraja poluvremena nije mogao da dodje sebi, 2 treninga je odradio samo, rece Zeljko
Korisnikov avatar
By BogdanB
Ali fenomenalna rola, nisam mogla da verujem. Kada sam video da ulazi u igru, au ali u napadu za taj neki minut je bio odličan

Poslato sa FNE-NX9 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Sinoć jedna vrlo kvalitetna partija, protiv po imenima najjače ekipe u Evroligi. Vrlo zrelo smo igrali većinu meča, ali smo videli kako izgleda jaka odbrana na EL nivou, kao i koliku prednost donosi Kalinić koji je bio dodatno motivisan, kao i kako izgleda tim koji ima 16 igrača koji svojim kvalitetom mogu da igraju na ovom nivou i prave razliku...

Debitovao je i Slovak u EL, Smajli odigrao neke minute, Đuša bio odlično korišćen, čak je i Trifa gurnut u trenutnku kada je izgledalo kao da je sve gotovo, što je pozitivno jer je praktično "garbage time" postava smanjila prednost na -8 na 2 minuta do kraja. Onda je prosto došalo do izražaja iskustvo igrača, gde su oni to rutinirali i pored solidno lošeg momentuma, nisu nam dozvolili da siđemo niže i iscedili vreme i izvukli bitne poene...

Povreda Smajlija, koji se još pošteno nije ni vratio u formu je propast.

Sutra protiv Reala, koji je isto neugodan kao i Barsa, ne bi me čudilo da nas nakantaju 30 razlike bez problema ako ih krene, a opet može biti i da popiju po onoj stvari ako nam se otvori, bukvalno sve utakmice u EL su nam na 50-50.

Sve u svemu, može da raduje igra ekipe, širenje rostera i konstantnost nekih igrača.
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 55
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]