Zex88 napisao: ↑Sub Okt 22, 2022 7:24 am
Ugasio sam sinoć prenos kad je Vildoza u prva tri napada opalio kao na terminu..
Stvarno je mučno gledati ovo.. Nestvarne rotacije imamo..
Ovde treba pod hitno igrač sa poenima u rukama,od Nedovića nema leba,svaka povreda 2 meseca..
Treba nam i ozbiljniji trener,ali ajde,lakše ću to nego 6 centara da pretrpim..
Послато са SM-A725F помоћу Тапатока
Odgledaj snimak pa javi utiske o Vildozi. Po meni, on nije trebao ni dodavati nikome, jer ovi ostali spoljni igrači su neopisivi pajseri.
Generalno, utakmica, a i igra, nisu bili toliko loši. Ova konačna razlika je nerealna.
Odbrana u toku većini utkamice od dobre do odlične. Očekivano, napad škripi jer nemamo poštenog beka. Vildoza se jeste ispromašivao, par lopti izgubio, ali se za razliku od ostalih igrača se vidi klasa. Vidi se da on može igrati protiv bilo koje ekipe, dok sa druge strane, za većinu igrača je ovo 3 nivao iznad takmičenje.
Jovanović i dalje nema predstavu šta treba raditi, isto kao i u pripremnim utkamicama. Jbg, to se znalo na početku sezone, vidjećemo šta će biti dalje kada se tm kompletira.
I dalje sam pri svome da treba otjerati Raduljicu, Ivanovića i Holanda.
Prins je sutercina,a to sto se njegovo ime nije naslo na guglu prilikom objavljivanja Knofijeve liste nije moja greska.