Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Kapiram ako dodje, da ce Ivanovic na 2 u drugoj petorci i da imamo igraca koji zna sa loptom koji moze da kreira za druge..E sad spolja..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
I zvanicno Pefi..Do kraja sledece sezone..

Korisnikov avatar
By MileBL
Dolazak Markovica je poruka Uskokovicu da se na njega ne racuna, a imao je priliku da se pokaze ove kao i prosle zezone

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Lepus
Uskokovića, osim što je relativno mlad i što je domaći igrač, apsolutno ništa ne preporučuje da igra u Zvezdi. Meni niji jasno da za cijelu godinu on nije napredovao ni pedalj.

Što se Markovića tiče, nisam oduševljen, ali svakako bolje on nego Uskoković.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Lepus napisao:Uskokovića, osim što je relativno mlad i što je domaći igrač, apsolutno ništa ne preporučuje da igra u Zvezdi. Meni niji jasno da za cijelu godinu on nije napredovao ni pedalj.

Što se Markovića tiče, nisam oduševljen, ali svakako bolje on nego Uskoković.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk
+11111

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Zanimljiv potpis, vrlo neocekivan, ali zanimljiv potez uprave. Pefi se jos letos pominjao kao resenje na pleju, medjutim doveden je u tom trenutku Nejt, potajno sam mu se nadao u KKP. Interesantno mi je da ga nije niko uzeo za drugog-treceg pleja, sumnjivo mi je da ga Misko nije uspeo lepo uvaljati, mada je fine novce on uzeo u Valensiji, Zenitu, Himkiju, Virtusu...

Ono sto je ocigledno da je doveden jer Uskokovic nije kapacitet za trazeni nivo u ovom trenutku, pozicija treceg pleja mu je bila idealna prilika da u Zvezdinim blow outima, ali i protiv slabijih ekipa igra vise i na EL nivou. Verujem da ce ostati Aleksa u rotaciji i igrati prvenstveno ABA ligu, a da ce se ova trojica rotirati i odmarati iz kola u kolo.

Pefi ce biti plej, a Dzoni i Volters ce uzeti odredjene minute i na beku, te ce se neretko igrati i sa dva beka u sastavu. I Volters i Dzoni mogu dosta da daju na beku i pored toga sto nisu primarni skoreri, ali ovo resenje je mozda i bezbolnije nego da se doveo neki divljak na beku... Svakako bice zanmiljivo videti kako to izgleda.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Pa dobro, a mi kad smo igrali za vreme Duleta tako nije nam smetalo. Ne vidim nista lose u tome da se igra na manji broj poena i da se forsira jaka odbrana, ako to donosi rezultat.

Jedva cekam nedelju da vidim kako ce izgledati taj dugoocekivani derbi :D
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 69

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]