Stare teme
Korisnikov avatar
By Poska
Ја тренирам већ увелико, ускоро ћу бити на врхунцу форме, таман за оно што следи. :)

Мислим да их је кондициони лепо оптеретио и да смо сада мало и уморни, ако, није то ништа лоше, само добро може да испадне. Пораз, к'о пораз, Басконија је јака. Видећемо у суботу како то све изгледа, ту ће бити преноса.
By Edibledi
Umor je učinio svoje! Da je bila pauza jedan dan posle puta, bar bi pružili jači otpor, a ovako treba što pre da zaborave ovaj meč.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Oni ko da su deca pa im treba pauza od puta. Nisu se klackali dva dana u autobusu, nego za cas doleteli avionom. Nemojte da se zajebavamo

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Poska
Загорац ће врло вероватно пропустити наредна 2 меча, добио је ударац у колено јуче, више превентивно, требало би да је све ок.
Korisnikov avatar
By Poska
Преноси нас Арена сутра и у недељу. Сутра на АС3 у 18ч, а у недељу на АС2 у 19:30.

Ко нема Арену, биће пренос и на јт каналу Ацб лиге колико знам (https://www.youtube.com/user/acbcom).
Korisnikov avatar
By Poska
Није ово било лоше вечерас. Дефинитивно ова екипа има шансу да расте кроз сезону и то ће и учинити, видећемо где је плафон само. Вечерас нису играли ни Си ни Загорац, тако да је ово по мени ок. За овај део припрема, одличан проток лопте у нападу доста пута. Може и то боље и мораће, одбрана онако, али полако, треба сви да се похватају, а и млади су. Треба времена...

Movistar Circuito: Crno-beli stali u finišu meča protiv Saragose

Сутра у пола 8, пренос на АС2, као и на ЈТ каналу. Иначе постоји одлична страница на фб-у, која преноси све мечеве Партизана уживо, зове се Партизан видео материјал - ливе преноси, добра слика, не сецка, углавном је то аренин снимак (надам се да нисам прекршио неко правило форума, није ми поента да их промовишем, већ кога мрзи да стално тражи линкове овде ће имати сваки пут директно, преко фб-а иде).

Једна занимљивост од вечерас: пар пута смо играли са 2 центра. :D
Korisnikov avatar
By MileBL
Gledao sam drugo poluvreme veceras, nekako mi se cini da cete morati dovesti jos jednog igraca na vanjskim pozicijama.
Korisnikov avatar
By Poska
Померен меч за 19:15 вечерас.
Korisnikov avatar
By Poska
Очајна одбрана, али баш очајна. Оно што брине је што није било реакције, ни код играча ни код тренера. И на крају ме разочарао Чанак, требало је да пусти ове клинце да играју последњих 5-7 мин, исто је што је било 38 или да је било 48.... Мора много боље!
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 166

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]