Stare teme
By Moneymaker
Poska napisao:Легенда то не може. Права Звезда мења ову и то је то. Човић враћа Телекому име право, а Фмп ће се вероватно вратити у Раднички. Једино је питање шта ће бити са легендом. По папирима, не знам да ли је он председник праве Звезде.
Nego šta je nego predsednik,to mu je bio plan od poočetka..Garantujem da će uskoro da izađe sa modalitetom kako da privatizuje Zvezdu i zaokruži čitav proces..
Zvezda sa Malog Kalemegdana će biti u njegovom vlasništvu,koristiće sadašnje resurse FMP-a,imaće navijače iza sebe,ovim činom izbija Tegeltiji i ostalim fanovima APR-a razlog za sprdnju i na kraju će se on smijati..Živi bili pa vidjeli ;)
By Kacang
Pozdrav,kao prvo niti mi je namjera niti bih želio da neko pomisli da je ovo trolovanje ali molio bih nekog od forumaša ko je pravnik ili ko se bar donekle razumije u pravo i u problematiku "ove i one Zvezde" da mi objasni šta se ovo u stvari dešava.NBikad me te podjele na "Kalemegdan i Šupanca" nisu previše interseovale.Za mene je Zvezda igrala i ABA i KLS sve ove godine a bila to "ova ili ona" na to nisam obraćao pažnju.Ne kažem da mi je i sada to pitanje od životne važnosti ali bih volio da mi neko pojasni novonastalu situaciju i da odgovori na sljedeća pitanja:
1)Ako se "prava" CZ aktivira iz koje lige počinje da se takmiči.
2)Ako je "zamrznuta" zbog dugova , šta je sada sa tim dugovima
3)Ako se sada vraća "prava" Zvezda,ko je osvojio sve što se moglo osvojiti prošle godine-da li ove titule idu u klupsku istoriju "prave " Zvezde
4)Šta će biti ,ako je već ovo "prava" Zvezda sa onom prošlogodišnjom
5)U kakvom je sada odnosu,i pravnom i sportskom i organizacionom i takičarskom, "prava" Zvezda sa Zvezdom od prošlih godina
5)Kakav je odnos "prave " Zvezde sa FMP-OM.
U naprijed zahvalan.
Korisnikov avatar
By Poska
1) Наставља овде где је стала Звезда Телеком.
2) Дугови су сведени на 2.5%, имаш на навијачкој теми моју рачуницу, са 13 милиона на 325 хиљада евра, на 5 година, они отплатили за четири, поделиш на по 12 месеци, месечно враћано мање од 7 хиљада евра, дуг је враћем, тј ових 2.5%.
3) Титуле иду у клупску историју праве Звезде, јер је тако договорено да све што освоји Звезда Телеком после завршетка УППР-а пређе старој Звезди.
4) Прошлогодишња ће вероватно вратити своје право име, Фмп, прошлогодишњи Фмп ће исто вероватно вратити име у Раднички.
5) То тек треба видети, очекујем да ће бити ово што Жекс пише, споразум о сарадњи, да наставе да раде заједно, и ја сам мислио да је по папирима легенда председник старе Звезде, пошто је Звезде Телеком био његов зет, а не он.
6) Исто као и у претходном питању, очекујем потписивање неког уговора о сарадњи или тако нешто.

Бар ја мислим да је овако.
Korisnikov avatar
By Zex88
To je otprilike to..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Kakav je baksuz ovaj Moneymaker.
Pa grupa i nije teska. Himki i Fener bijemo kuci sigurno.
Lose je sto smo dobili Bajern. Tu ce biti tesko dobiti u gostima, ali pobeda u Minhenu ce nam biti jedna od odlucujucih ka prolazu u TOP 16.

Covicu otpustaj Blazica i dovodi Samjuelsa, Gudurica, Davidovca i Uertasa.
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 329
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]