Stare teme
By milanezija
Pink Panther napisao:
milanezija napisao:Jesu Španci sudije ili internacionalci?
iskreno neznam gledao sam na streamu uz španjolskog komentatora, to niš ne kužim
ma nisu samo suci,al suci su ključ
gade mi se španjolci
Svima, nego ako su domaće sudije i nije toliko strašno, kao mi sa Italijom, ali ako su strane, e onda je veoma problematično
Korisnikov avatar
By gramada
Pink Panther napisao:
gramada napisao:Ja ne mogu po kozna koji put da shvatim Hrvate igraju super i odjednom -10,-15,-20 neverovatno, jeste da su Spanci igrali s pola gasa ali ovo je vec ne moguce...
nebitno je daj, dobili smo poluvrreme, pokazali da možemo
kasnije smo mi ušli u rotacije, ovi igrali sa najjačima, i mi se raspali u zadnjoj 1/4.
masakrirali nas i suci.
ja se ne skiram oko današnje utakmice. mislim da igramo jako dobro.nije lijepo gubiti na pripremama,ali ako navarro,gasol i ibaka razbijaju delaša,andrića i babić očekivano je.
cigane treba izbjeći u ždrijebu, nakon ovog danas siguran sam da ih nitko do finala nesmije pobijediti.

Ma nisu bitne sudije uopste kao ni poraz, pricam o tome da hrvatska reprezentacija po kozna koji put zna da napravi za par minuta veliki minus do tada ste igrali super za svaku pohvali poenta da cesto se to dogadja.
Korisnikov avatar
By alonzo86
Pink Panther napisao:
kasnije smo mi ušli u rotacije, ovi igrali sa najjačima, i mi se raspali u zadnjoj 1/4.
masakrirali nas i suci.
Boldovao sam dve stvari.

Prva, Spanci uzivaju da se poigravaju sa protivnicima, i tu je njihova slabost, ja verujem da taj Spanski tim ima neku slabost, koju ne znam, narocito sa ovakvim timom, ali mora da je ima... Ali koliki su cigani pokazuje da i na pripremama oni igraju sa najjacim igracima i to, oni pokazuju sve svoje karte i ne plase se da ce neko da ih skautira ili tako nesto, eto toliko su arogantni.

Druga, naravno sudije, tako ce biti i na prvenstvu, kad god bude neko pokusao da parira Spancima sudije ce ga unazaditi... Kapiram da ce Spanija u svaki mec da ulazi sa minimum +15 razlike zbog sudija... Brate bacaju se po terenu i simuliraju ko fudbal da igraju, znaci stvarno mi nije jasno, jedva cekam da im vidim kraj
Korisnikov avatar
By Peja
Mrzim to reci, ali Spanci su prejaki i nema ih ko zaustaviti, cak ni Ameri, njih Spanci jedino nece potceniti, sa ostalim se sprdaju
Mislim da je samo Mirotic umesto Serza da bi bili pobedivi, ovako ...
Korisnikov avatar
By Poska

:clap: :clap: :clap:
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Previse se ovde Ameri potcenjuju.
Strasni su igraci u sastavu iako nema mnogih zvezda.

Realno ovaj tim je daleko ispred one "slabasne" US reprezentacije iz Indijanopolisa.
Korisnikov avatar
By Antoine
Gde god da se igra, po kojim god pravilima da se igra, sa kojim god loptama da se igra, koje god sudije da sude i u kom god sastavu da dođu, meni će Ameri uvek biti favorit #1. Ova selekcija USA ima nešto što mnoge pre nisu imale - glad za pobedama. Sigurno je da neće dozvoliti bilo kome da pokaže da je bolji u njihovoj igri. Osim toga, Amerikanci imaju i najboljeg trenera na turniru, i ne samo to, već mislim da je i bilo ko od Coach K-ovih pomoćnika (Jim Boeheim, Tom Thibodeau i Monty Williams) bolji trener od svakog sledećeg na listi.
By Edibledi
Izvinjavam se za Off-topic

http://basketball.realgm.com/wiretap/17 ... -scrimmage 30.07.2004.
http://www.basketball-reference.com/oly ... 15-USA-PUR 15.08.2004.

Ameri su pobedili u pripremnom meču Portorikance 103-75 (30.07.) samo 16 pre nego što su doživeli najteži poraz u istoriji i to od istog protivnika 73-92 (15.08.).

Bio je to zaista zanimljiv turnir sa mnogo čudnih rezultata.
Pogledajte sve rezultate:
http://en.wikipedia.org/wiki/Basketball ... tournament
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 129
Takmicenja mladjih kategorija

U prvom poluvremenu mucenje sa, Slovacima, najvise[…]