Stare teme
Korisnikov avatar
By Jomer
za mene su Rakicevic i Popovic otkrovenja( prvi put sam ih video kako igraju ;) ), prvi me dosta podseca na Cakarevica samo sto ima bolji sut, Popovic je dosta zanimljiv igrac, dobro kapira igru, dobro gradi kos, malo me podseca na Tomasevica, ali ima dosta da radi :) , Kenic na trojci moze da bude bomba, on nema buducnost na 4 i to je jedan od problema kod njegovog razvoja, nadam se da ce treneri u CZ da ga prebace na 3, Aranitovica je sikanirao gusa celo SP, a po meni kad god je usao u igru doneo je sigurnost nasem timu, ta njegova odlucnost moze dosta da nam donese u buducnosti, Miladinovic veliko razocaranje kao da je duh Koste Perovica usao u njega :D , za Marinkovica i Pena sam pisao, za kraj nadam se da Gusu vise necemo gledati da vodi neku od mladjih selekcija
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Heisenberg napisao:
Stvarno decko mora da se gleda, ne moze se posmatrati samo kroz statistiku da bi se razumeo sav hype oko njega.

Odlican osecaj za igru. Nije Teo u njegovim godinama bio ni prici ovakvim asistencijama.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Pazi ovu petorku:
1.Peno
2.Aranitovic
3.Simanic
4.Glisic
5.Ristic
Da ne pricam o klupi gde bi bili Stefan Lazarevic, V. Stojanovic, Bojan Nesic, Rakicevic, Radanov i ostali sjajni mladi igraci uz malo starije visoke igrace Jokica i Milutinova.
To bi stvarno mogla da bude paklena reprezentacija koja ce uspeti u onom sto je bilo predvidjeno generaciji 87, a to je dominacija! :D
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]