Stare teme
Korisnikov avatar
By Gale
Nepoznati stric :
"Šta?...Ma, imam ja malog, skoro 3. godina FON-a, može vam on raditi to ažuriranje...Nije to njemu Bog zna šta, sat- dva tu u pauzama učenja...Platite ga 10, 20 Evra po poslu i kvit! Može? "

Nepoznati vlasnik sajta fantaziranje.com
"Može!"

(I tako je propao fantaziranje.com sajt. Nit' malog plaćaju ( dođu mu ), nit' se on cima.
A košarka ga ili prosto ne interesuje, ili je - zbog neisplaćenih zarada - postao prosto zloban).
Korisnikov avatar
By Kure
Ја лепо кажем да се исцимамо и направимо АбА фантази на нашем форуму догодине...
Kure napisao:Ја лепо кажем да се исцимамо и направимо АбА фантази на нашем форуму догодине...
Saglasan!
Vincent Vega napisao:
Kure napisao:Ја лепо кажем да се исцимамо и направимо АбА фантази на нашем форуму догодине...
Saglasan!
+1
Korisnikov avatar
By Kure
Јбг, џабе смо ми за, кад једини који може нешто да уради - Бркати квазипрограмер - лади муда и коврџа тарзанчиће...

Ако неко зна за неки већ готов софтвер за ове намене нека јави... Прост софтвер да има базу играча, њихове цене, да прати индексе са званичног сајта и пад и раст цена играча... Можда веч има негде готово само да направимо базу и имплементирамо све то на форум...

Ево ја се јављам да кад буде актуелно допуним базу подацима о играчима и сликама...

Пред сезону одабраћемо пар људи који прате и разумеју се у кошарку и пар првопласираних од ове и прошле године да формирају реалне цене играча...

Контам да није страшно, али морамо се натерати...
  • 1
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • 186

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]