Stare teme
By Edibledi
Kupuj Dule sve, eftino, dzaba. Biće 3 petice, 3 četvorke a sve mlado eftino.
Korisnikov avatar
By Karaburac
@BokiBB

Mozda bi Bezbradica i mogao da bude prva cetvorka da je imao stabilnu minutazu prosle sezone, ali sada posto nije on je prakticno ruki i ja mislim da bi bilo i nepravedno prema njemu da se sav teret igranja na toj poziciji gurne na njega. Mora se naci startna cetvorka, cak i da nije neki ekstra kvalitet, barem da ima malo iskustva koje bi preneo na ostale visoke igrace jer to svima mnogo fali. Prosle sezone je na primer u Megi igrao jedan Goran Cakic koji nije mnogo ni igrao, ali im je bas zbog iskustva puno znacio. Kukao sam ja prosle godine zasto Bezbradica ne igra uopste zbog toga sto sam se pribojavao da ce sledece godine silom prilika morati da igra, a iskustva vrlo malo.

Mene iskreno pozicija 3 mnogo vise brine, pogotovo ukoliko ostanemo i bez Dangubica i bez Murica, a Pavlovic nas napusti (sto je realno). Prosto ne vidim kog bismo domaceg igraca mogli da nadjemo da pokrpi tu poziciju, a uzasavam se toga da nam Andric igra znacajnu ulogu u ekipi. Onda bismo tu morali da posegnemo za nekim Amerom najverovatnije, ali me brine izbor istog, pogotovo u ovoj situaciji veoma nestabilnih finansija.

Sve od finansija zavisi, licno mislim da je dovodjenje Milisavljevica iz Spartaka pod obavezno, jer za manje pare boljeg domaceg igraca na bekovskim pozicijama necemo naci sigurno. Onda bi Tepic i Dalo mogli da pomazu i na poziciji 2, uz Vanju Marinkovica koji bi slicno Tripkovicu ulazio da isprangija. Mislim da bismo time zakrpili bekovske pozicije, nece to biti umiranje od lepote, ali bismo atleticizmom, visinom i snagom mogli da pravimo problem ostalim ekipama odatle.

Centri bi napokon trebali da se probude. Ukoliko Gagica budemo koristili iskljucivo na 5 misljenja sam da ce pruzati veoma korisne partije. Nece on imati Bog zna koliko poena, ali vatace skokove, zalepice koju bananu i svremena na vreme izvesti neki potez u napadu koji ni sam nece moci da objasni kako je uradio. Milutinov ukoliko je sredio kolena, a sada je za razliku od proslog godine imao celo leto da ih sanira, ocekujem da ce biti prijatno iznenadjenje za sve. Za Salica se pribojavam da ce imati do 5 minuta maksimalno po utakmici. On bi morao sebe da dovede fizicki u red ako ne zeli da lici na Gilica.

Krilni centar je Bezbradica sasvim ok kao back up za jadranske i eurokup uslove, kazem fali nam tu ili malo iskustva ili da izrovarimo nekog crnca atletu pa da se molimo Bogu da se uklopi. Jedino sto me bas, bas brine je pozicija 3. Tu ukoliko dodje do toga da ne uspemo da dovedemo ni Murica ni Dangubica, a Pavlovic ode (sto je opet realna pretpostavka) ja ne znam kako cemo se krpiti. Jedino da kapitena prebacimo poziciju vise, on bi snagom to mogao, ali to bi znacilo da cemo opet arciti do iznemoglosti igraca koji izlazi iz najteze kosarkaske povrede.

Finansije ce mnogo toga odrediti ove sezone, posto nemam nikakav uvid u stanje, ne usudjujem se da predvidjam bilo sta.
  • 1
  • 1705
  • 1706
  • 1707
  • 1708
  • 1709

За 13 минута смо примили 37 поена. Први напад Барс[…]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]