Karaburac napisao:bokibb napisao:Karaburac napisao:Ja sam prvi postavio statistiku da bih rekao kako obojica imaju dobru, a ja ne bih ni jednog ni drugog
Nije sve u statistici, bitno je na koji je nacin ostvaruju. Mada odredjene stvari svakako mogu biti indikativne.
Isto tako je, nažalost, pitanje ko od njih želi da dođe kod nas....

Ja zaista mislim da je Bezbradica bolji od obojice.
@Karabu
Mozda to i DV misli, ali treba biti neko back-up na 4-ci.
Sada ozbiljno interesuje me kakvo je tvoje misljenje, da li Bezbradica moze biti prva opcija na poziciji 4, a jedan od ove dvojice (ili neko slican) opcija 2?
U ovakvoj ABA gdje je iz ove perspektive Cedevita miljama daleko od svih, CZV koliko toliko joj pokusava parirati (bojim se bazuspjesno), realno je da se mi borimo za poziciju 3 i tu bi mogli biti bez konkurencije (MZT, Olimpija, Cibona, Krka) ipak nemaju taj kvalitet. Mozda Buducnost i to je to. Mislim da bi Bezbradica mogao biti prva 4-ka. Sada dolazimo do problema što je on igrao ove sezone minimalno....ali jbg, ne može kod nas ništa bez komplikacija.
Tepić,Dalo
DM
Andrić
Bezbradica, NekoNjemuSličan,
Milutinov,Gagić,Šalić
Ovo nam je manje vise 8 sigurnih za sledecu sezonu. Dakle treba nam jedan klinac na 1-ci (ili neko bas iskusan a jeftin doamći- takvih nema), rezervna 2-ka, startna 3-ka i jedna 4-ka.
To će biti jedna od najpotetnijih ekipa ali nam onda ostaje da igramo ludačke odbrane i da pobjedjujemo prosjecnim rezultatom 60-56.