Stare teme
Korisnikov avatar
By Joomla10
Sta uradi Kerol danas, ono je za udzbenike :clap: . Inace jedva prepoznah Rodrigeza, na sta lici covek :lol: .
Korisnikov avatar
By Gaja
Neverovatan suter. :clap: I najjaci su mi suterski obracuni njega i Navara,to je za anale...

EDIT:
Drzao Blusens celo prvo poluvreme ali ipak dzabe.Prevelik je zalogaj Madrid u ovom trenutku.Odusevljava me Mejri,slican igrac kao Ajon,brz,skocan,jak.Bas me zanima ko ce da ga uzme sledece sezone.
Kaha je izgubila posle prve srecne pobede,i predstoji im treci mec.
Valensija je izgubila posle tri produzetka sa 122-120 i isto im sledi treci mec.
Bilbao je igrao odlicno protiv Barse i na poluvremenu je bilo oko 20 poena prednosti za njih.Medjutim serijom Navara Barsa se vratila i u nezivesnoj zavrsnici ipak izgubila.Ludi Todorovic je usao na kraju samo da napravi faul medjutim ukrao je loptu Vasilaidisu i u kontri ostao sam ispod kosa i laganeze omasio zicer :shock: To je i odlucilo pobednika jer tim zicerom bi Barsa i povela sa jednim poenom.Takodje sledi treci mec koji ce izgleda biti na Areni u utorak.
By Jaycee Carroll
Kakvaa ludnica u ACB ligiiii :clap: Zaragoza zasula trojkama Valensiju koja je vodila i dvocifrenom razlikom u 4/4,onda Rudez sou za 3 poena,zatim Roll nastavio,da bi na kraju posle 3 produzetaka izborili majstoricu!
Bilbao pobedio zasluzeno Barselonu i izborili majstoricu,vratio im se Vasilijadis i odmah pobedili.Hamilton je bio najbolji,zapazenu ulogu su imali jos Vasilijadis,Grimau i Mumbru,na drugu stranu Lorbek,Navaro i Tomic bolji od ostalih.
Gran Kanarija takodje posle produzetaka izborila majstoricu protiv Kahe Rajan Tulson bio najbolji sa 17 poena.Real rutinski protiv Blusensa,Dzejsara 25p uz sut za 3 5/6 :dance: :clap:
Korisnikov avatar
By Peja
Sad se zavrsava Cska Himki, onda idem na drugo poluvremene Efes Banvit, pratim sve potencijalne reprezentativce.

Edit: Odlicna ekipa Himkija na svim pozicijiama ko je njihov trener?
Korisnikov avatar
By Peja
Stimac odlican. 11 poena i 7 skokova cini mi se, negde kraj trece cetvrtine.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Peja napisao:Stimac odlican. 11 poena i 7 skokova cini mi se, negde kraj trece cetvrtine.
Napisi kako je dao tih 11 poena.Ako je dao koji uz pomoc ledjne tehnike ili da sam sebi izgradi poziciju moze na spisak.Ako daje samo posle ofanzivnog skoka ili posle asistencija saigraca iz zicera onda mu je statistika prenaduvana i ne znaci nista.
By Edibledi
CSKA dobio Khimki u gostima, Micov najbolji u timu 16p, index 18. Teo za 13 minuta 15 poena.
Pazi ovo! Žalgiris prekjuče dobio Lokomotivu 80:53 a sinoć je izgubio 63:85, obe igrane u Kaunasu.
Razbio ih je neki Derrik Brown, 11/13 za 2, 7sk, 6as, 3uk, index 34.
Korisnikov avatar
By Peja
MILOS OBILIC napisao:
Peja napisao:Stimac odlican. 11 poena i 7 skokova cini mi se, negde kraj trece cetvrtine.
Napisi kako je dao tih 11 poena.Ako je dao koji uz pomoc ledjne tehnike ili da sam sebi izgradi poziciju moze na spisak.Ako daje samo posle ofanzivnog skoka ili posle asistencija saigraca iz zicera onda mu je statistika prenaduvana i ne znaci nista.
Poceo sam da gledam u trecoj, tad je dao 5 uzastopnih i izasao iz igre. Jedan kos faul i jedan na guranje pa je ubacio.
Inace bas mislim da nam treba igrac koji daje posle uhvacenih lopti i zicere i podrzavam Stimca.
Turska je jedna od jacih liga u Evropi, i uz Rusku je u najvecoj ekspanziji poslednjih godina, a on je u toj ligi jedan od boljih skakaca i igra u timu koji je bio medju prvima u regularnom delu. Dogodine ce verovatno igrati EL
By Edibledi
Peja napisao:
MILOS OBILIC napisao:
Poceo sam da gledam u trecoj, tad je dao 5 uzastopnih i izasao iz igre. Jedan kos faul i jedan na guranje pa je ubacio.
Inace bas mislim da nam treba igrac koji daje posle uhvacenih lopti i zicere i podrzavam Stimca.
Turska je jedna od jacih liga u Evropi, i uz Rusku je u najvecoj ekspanziji poslednjih godina, a on je u toj ligi jedan od boljih skakaca i igra u timu koji je bio medju prvima u regularnom delu. Dogodine ce verovatno igrati EL
Штимац би дао и руку за Србију али је нажалост, што би Гроби рек'о, лимитиран играч.
Марјановић је доминантан и треба га повести!
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 217
KK Partizan 2026/27.

Ево га и Пајола званично. Онако..Ња потез.. Посла[…]

Недељковић повредио колено и неће бити на европско[…]