Stare teme
By Jo.
Glisic? mislim da je njegova prirodna pozicija 3, naravno jos je premlad...

Slazem se za Andrica i Aranitovica, mislim da bi mogli negde na "pozajmicu"...

Steta za Salica, mnogo sam ocekivao od njega, ali nista...

Birca je realna i dobra opcija, samo da istrpi da igra bez para, kojih nemamo, mada je na to vec navikao u Radnickom...

Ukoliko ne dolazi Muric, lego bi nam neki amer 2/3, ala Kinsi...
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Karaburac napisao:Jesi li gledao Glisica? Po cemu je on prirodna trojka? Osim mozda visinom?

Negde sam pročitao, čak možda i ovde da su mu predvideli po veličini šake da će izrasti od 218-220 cm.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Grobar1971 napisao:
Karaburac napisao:Jesi li gledao Glisica? Po cemu je on prirodna trojka? Osim mozda visinom?

Negde sam pročitao, čak možda i ovde da su mu predvideli po veličini šake da će izrasti od 218-220 cm.
Ma to nema sanse da se desi. Pricao sam sa jednim covekom iz saveza, oni se pribojavaju da je on vec prestao sa rastom.
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Karaburac napisao:
Grobar1971 napisao:

Ma to nema sanse da se desi. Pricao sam sa jednim covekom iz saveza, oni se pribojavaju da je on vec prestao sa rastom.
Taman da ojača ako ne raste više i da kida za neku godinu.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ja sam dosta obazriv kad je Milos u pitanju, mnogo bi mu znacilo da izraste jos koji cm, jer ako uspe mogao bi da postane zaista odlican evropski igrac (mislim da nema sanse da se obre u NBA zbog atleticizma). Secam se da sam jednom prilikom procitao negde da je trener koji je prvi zapazio Novickog izjavio da ga je zapazio zato sto se postavljao na odlicna mesta tokom igre. To od prilike i sa Glisicem prvo upada u oci, mislim da nikad nisam gledao klinca koji je UVEK na pravom mestu, prosto neverovatno. Odlican, odlican, odlican osecaj za igru u svakom smislu (pozicioniranje u odbrani, ''spacing'' u napadu, borba za skok). Uz to ima pristojan sut (iz reketa i poludistance, trojka mu je jos uvek van dometa, vec jako dobar sa slobodnih bacanja) i generalno se ne moze reci da je sklon gubljenju lopti. Ono sto mene brine je sto nije neki atleta, sto ne znam da li je snaga koju poseduje u odnosu na vrsnjake rezultat toga sto je prebrzo sazreo ili ce to moci da prenese u seniore, sto nema izgradjenu igru sa loptom ni licem ni ledjima. Ukoliko mu se poklope neke stvari mogao bi zaista odlican da bude, ali ne smem da tvrdim da ce se poklopiti.
By Nikola44
Ja sam za Milosa napisao da su bila predvidjanja kad je doveden na testiranja,kad se prvi put prikljucio nasoj reprezentaciji,da je receno da ce biti 218-220,ali mislim da je to bila debela greska,i da je samo ranije sazreo od vrsnjaka u tom periodu (sto me opet cudi kako to nisu primetili)....Puno puta sam ga gledao,i samo bi potvrdio ono sto je Karaburac napisao,jednostavno 1 na 1 ne resava,skuplja otpadke i kad dobije asistenciju solidno finisira zbog snalazljivosti (ili jos ne snalazljivosti njegovih protivnika)....Mnogo vise sam i ja od njega ocekivao,tako da mi je blago razocarenje,iako je jos mlad,pa cemo videti kako ce se nadograditi,pre svega u fizickom smislu....
  • 1
  • 1698
  • 1699
  • 1700
  • 1701
  • 1702
  • 1709

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]