Stare teme
By Park
Procito sam na drugom forumu da se veze Nedim Buza za Partizan,pa ima li istine u tome ili su to samo price?
Korisnikov avatar
By Jomer
pa prica se kao potencijalno pojacanje vec izvesno vreme po kuloarima, Raskovic mu je menadzer, da zanemarimo svadju Duleta i Raskovica koja je verovatno zbog Klobucara i ne isplacenih zarada i tuzbi, Raskovic je dosta dobrog doneo KKP u poslednje vreme MAric,Veseli,Bogdanovic... a i on je dosta zaradio od KKP :D tako da je tu interes uzajaman
Korisnikov avatar
By Zex88
Izgleda da opet vrsljate oko brata..

Slika
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Možda on vršlja oko nas :D
Oće dete da bude novi Bogdan :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Grobar1971 napisao:Možda on vršlja oko nas :D
da igra za FMP? :P

Slika

P.S. ne priznajem fore da vec igra tamo... :D
By Park
Jomer napisao:pa prica se kao potencijalno pojacanje vec izvesno vreme po kuloarima, Raskovic mu je menadzer, da zanemarimo svadju Duleta i Raskovica koja je verovatno zbog Klobucara i ne isplacenih zarada i tuzbi, Raskovic je dosta dobrog doneo KKP u poslednje vreme MAric,Veseli,Bogdanovic... a i on je dosta zaradio od KKP :D tako da je tu interes uzajaman
Aha,hvala ti.Ovako sto se tice mene mislim da bi Partizan mogo na njemu i zaradit.Radi se o velikom talentu samo je steta sto je imao jednu nezgodnu povredu zbog koje je morao pola godine pauzirat,al evo kako cujem od od ovih da ponovo se vraca u staru formu.Sto sam ga ja gledao prije godinu radi se o allround igracu,samo malo mu fali kila i treba popravit odbranu.
Vjerujem da bi ga Dule samo tako iskleso,bio bi ko zvono :D
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Zex88 napisao:
Grobar1971 napisao:Možda on vršlja oko nas :D
da igra za FMP? :P

Slika

P.S. ne priznajem fore da vec igra tamo... :D
Neće čovek da ga gurke uči. Video šta nastade od Bogdana kod Duleta, pa hoće i on, a hoće i sa bratom da igra zajedno :D
On je došao kad kod vas? U vreme legende ili ranije :D.

P.S. Ne pristaje Bogdanu ova drečava crvena :D
Korisnikov avatar
By BogdanB
Smorili su, ali dosta njih se pali na ovakve stvari (nazalost)

@the answer

,, sa partizanom mi smo do smrti gde on igra tu smo I mi" itd. Mozes na yt-u da ukucas ,, grobari marseljeza"

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
  • 1
  • 1694
  • 1695
  • 1696
  • 1697
  • 1698
  • 1709
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]

Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]