- Pet Jul 18, 2014 1:22 pm
Procito sam na drugom forumu da se veze Nedim Buza za Partizan,pa ima li istine u tome ili su to samo price?

ŠĆEPO MAJSTORE
Оља: Да ли трофеји иду Црвеној звезди или Црвеној звезди Телеком?
Дуле: Трофеји иду Партизану.
Grobar1971 napisao:Možda on vršlja oko nasda igra za FMP?
Oće dete da bude novi Bogdan
Jomer napisao:pa prica se kao potencijalno pojacanje vec izvesno vreme po kuloarima, Raskovic mu je menadzer, da zanemarimo svadju Duleta i Raskovica koja je verovatno zbog Klobucara i ne isplacenih zarada i tuzbi, Raskovic je dosta dobrog doneo KKP u poslednje vreme MAric,Veseli,Bogdanovic... a i on je dosta zaradio od KKPAha,hvala ti.Ovako sto se tice mene mislim da bi Partizan mogo na njemu i zaradit.Radi se o velikom talentu samo je steta sto je imao jednu nezgodnu povredu zbog koje je morao pola godine pauzirat,al evo kako cujem od od ovih da ponovo se vraca u staru formu.Sto sam ga ja gledao prije godinu radi se o allround igracu,samo malo mu fali kila i treba popravit odbranu.tako da je tu interes uzajaman
Zex88 napisao:Neće čovek da ga gurke uči. Video šta nastade od Bogdana kod Duleta, pa hoće i on, a hoće i sa bratom da igra zajednoGrobar1971 napisao:Možda on vršlja oko nasda igra za FMP?
Oće dete da bude novi Bogdan![]()
P.S. ne priznajem fore da vec igra tamo...
ŠĆEPO MAJSTORE
Оља: Да ли трофеји иду Црвеној звезди или Црвеној звезди Телеком?
Дуле: Трофеји иду Партизану.