Stare teme
By Anonimus
Ako igra peticu, ok. Narocito s obzirom na situaciju u klubu, tesko da cemo naci neku bolju zamenu. Ali Musli ako vec nije otisao, da ode.
Korisnikov avatar
By The Answer
Vojvoda napisao:Sada sam siguran da bi Misko i mene uvalio nekoj EL ekipi, samo da hoce :lol:
:D Upravo tvitnuh iste reci
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Sa velikom radošću i popriličnim nestrpljenjem čekam epilog svega ovoga.
Pitanje koje mi se samo nameće je - kako jbte posle svih onih prodaja igrača i dobijanja para od države KK Partizan ima takve i tolike dugove, i to ne samo prema bivšim igračima već i prema već pomenutoj državi. Kako li je to moguće... Ne ide mi u glavu zbog čega je moralo da se krade kada je većina onih koji se nalaze u upravljačkoj strukturi KK Partizan poprilično obezbeđena kada su finansije u pitanju. Da li je to moguće, kada je taj Danilović samo od košarke napravio kamaru para? Da li je to moguće, kada je i g-din Duško Vujošević samo od moskovskog CSKA uzeo, takođe, kamaru para? Recimo da kažem kako razumem da su krali od voljenog kluba Todorić i Šilobad. Iako mi za potonjeg to zvuči i deluje neverovatno, budući da čvrsto verujem da bi izgubio čak i tri nacrtane ovce, ako mu ih neko poveri.
Nestrpljiv sam da konačno saznam - kako i na koji način su dugovi ovoliki kad se zna da je tu bilo ohoho velikih para...
Takođe, nejasno mi je pljuvanje bivših igrača koji su se drznuli da traže svoje!? Goran Grbović je sebi dao slobodu da vređa Dušana Kecmana? Grboviću, idi i samoukini se negde, nekako. Ej bre eeeej, još g-din Vujošević vređa momke koji traže svoje pare?! Pa g-dine Vujoševiću, molim Vas - odgovorite nam gde su nestale pare, ako se zna da je većina igrača koja je odlazila iz KK Partizan po pravilu opraštala deo dugovanja, deo dugovanja zaboravljala; da ne kažem - poklanjala svoje pare (ispostaviće se) lopovima koji nam sede u upravi..
Već dugo, verovao sam da nešto opako i teško smrdi u poslovanju KK Partizan. Sada sam u to siguran. Usled toga, siguran sam takođe i da četvorka koja vuče sve konce u KK Partizan (Danilović, g-din Vujošević, Todorić, Šilobad) mora pod hitno da ode što dalje. Makar nam svi igrači otišli, makar klub krenuo opet iz beton lige, ja ću ga voleti i navijati za njega. Pa neka se vratimo na mesto na kome smo bili tek za 10 ili 20 godina, bar ću znati da su stvari čiste.
A lopurdama, muljatorima i lovcima u mutnom poručujem : MARŠ IZ MOG PARTIZANA!!!
Korisnikov avatar
By mc guntzy
Znate li koliko samo kosta jedno gostovanje recimo u Moskvu? Preterujete, rashodi su ogromni.
Plus tripujete neke ogromne prihode.
Nije ovde u pitanju kradja (najlakse je kontam bes usmeriti na tako banalnu stvar), pre ce biti nesposobnost da se prihod ostvari, to je ono sto najvise zameram klubu. Al i to opet, ko ce ga znati ipak je u Srbiji drugacija logika poslovanja, ima tu raznih uzroka besparice. Nas su nerealni rezultati odrzavali, cim ih malkice nema, problem.
Proslo leto sam govorio da je velik blagoslov sto smo se dokapali EL, inace bi nas letos ugasili, al tad niko nije bio previse uzrujan situacijom jer smo imali rezultat i svako je znao da cemo se nekako izvuci.
Ako je totalna reforma tima potrebna za spas, dobro, nije nam prvi put.
Korisnikov avatar
By J.Erving
mc guntzy napisao:Znate li koliko samo kosta jedno gostovanje recimo u Moskvu? Preterujete, rashodi su ogromni.
Plus tripujete neke ogromne prihode.
Nije ovde u pitanju kradja (najlakse je kontam bes usmeriti na tako banalnu stvar), pre ce biti nesposobnost da se prihod ostvari, to je ono sto najvise zameram klubu. Al i to opet, ko ce ga znati ipak je u Srbiji drugacija logika poslovanja, ima tu raznih uzroka besparice. Nas su nerealni rezultati odrzavali, cim ih malkice nema, problem.
Proslo leto sam govorio da je velik blagoslov sto smo se dokapali EL, inace bi nas letos ugasili, al tad niko nije bio previse uzrujan situacijom jer smo imali rezultat i svako je znao da cemo se nekako izvuci.
Ako je totalna reforma tima potrebna za spas, dobro, nije nam prvi put.
+1
By djomla
Hocete da kazete da i u Vojvodini sede nesposobni ljudi koji nisu u stanju da obezbede sredstva, jer prosle godine nisu imali para za ABA. Isto tako i u Spartaku, Borcu i Slogi sede nesposboni ljudi jer ti klubovi para nemaju vec dobrih 10 godina. Ustvari kada bolje razmislim svi ljudi koji se bave kosarkom sem par izuzetaka ( najnegatiniji primerci ) su nesposobni. Ili je pak razlog neki drugi.

Drugo, da li vi stvarno mislite da se sponzorski ugovor sa nekom firmom realizuje u celosti i bez kasnjenja? Kao sto nama igraci oproste, verujem da i mi moramo da oprostimo, jer drugog izlaza nemamo. O tim stvarima se ne prica u javnosti, i ne sme, jer se direktno narusava ugled onoga ko ti je DAJE. I sta mislite koliko se para od istih moze ocekivati iduce godine?

Posto sam vec ovo doziveo pre mnogo godina sa Spartakom, meni lakse. :lol: Svesce se cela prica na finansijski realne okvire. I ne samo u Partizanu nago i u Radnickom, ali mozda i u Zvezdi.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Slobodno pljujte po onome iznetom u postu i branite neodbranjivo, ali mišljenje mi promeniti nećete.
Da ponovim još jednom - četvorki koju ne bih da imenujem opet želim samo da odmarširaju iz mog Partizana.
Što pre i što dalje.
  • 1
  • 1691
  • 1692
  • 1693
  • 1694
  • 1695
  • 1709

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da j[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]