- Čet Jul 17, 2014 2:56 pm
Sa velikom radošću i popriličnim nestrpljenjem čekam epilog svega ovoga.
Pitanje koje mi se samo nameće je - kako jbte posle svih onih prodaja igrača i dobijanja para od države KK Partizan ima takve i tolike dugove, i to ne samo prema bivšim igračima već i prema već pomenutoj državi. Kako li je to moguće... Ne ide mi u glavu zbog čega je moralo da se krade kada je većina onih koji se nalaze u upravljačkoj strukturi KK Partizan poprilično obezbeđena kada su finansije u pitanju. Da li je to moguće, kada je taj Danilović samo od košarke napravio kamaru para? Da li je to moguće, kada je i g-din Duško Vujošević samo od moskovskog CSKA uzeo, takođe, kamaru para? Recimo da kažem kako razumem da su krali od voljenog kluba Todorić i Šilobad. Iako mi za potonjeg to zvuči i deluje neverovatno, budući da čvrsto verujem da bi izgubio čak i tri nacrtane ovce, ako mu ih neko poveri.
Nestrpljiv sam da konačno saznam - kako i na koji način su dugovi ovoliki kad se zna da je tu bilo ohoho velikih para...
Takođe, nejasno mi je pljuvanje bivših igrača koji su se drznuli da traže svoje!? Goran Grbović je sebi dao slobodu da vređa Dušana Kecmana? Grboviću, idi i samoukini se negde, nekako. Ej bre eeeej, još g-din Vujošević vređa momke koji traže svoje pare?! Pa g-dine Vujoševiću, molim Vas - odgovorite nam gde su nestale pare, ako se zna da je većina igrača koja je odlazila iz KK Partizan po pravilu opraštala deo dugovanja, deo dugovanja zaboravljala; da ne kažem - poklanjala svoje pare (ispostaviće se) lopovima koji nam sede u upravi..
Već dugo, verovao sam da nešto opako i teško smrdi u poslovanju KK Partizan. Sada sam u to siguran. Usled toga, siguran sam takođe i da četvorka koja vuče sve konce u KK Partizan (Danilović, g-din Vujošević, Todorić, Šilobad) mora pod hitno da ode što dalje. Makar nam svi igrači otišli, makar klub krenuo opet iz beton lige, ja ću ga voleti i navijati za njega. Pa neka se vratimo na mesto na kome smo bili tek za 10 ili 20 godina, bar ću znati da su stvari čiste.
A lopurdama, muljatorima i lovcima u mutnom poručujem : MARŠ IZ MOG PARTIZANA!!!
1 klik više
15000 postova manje