Stare teme
Korisnikov avatar
By rudonja
Zeljko uvek gaji i neke igrace koji coskare tipa Focis i Perperoglu. Medjutim, ovaj Fener itekako odstupa od njegove vizije PAO-a, pre svega kada je u pitanju pozicija jedan. Pored toga, ne znam sta je hteo dovodjenjem Gaudlocka. Zbog tako nekih igraca ja se bojim da ce Bogdanu ici jako malo lopti, ali vidim da ste to i rekli.
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
Antoine napisao:Ne radi se o tome ko je provincijski klub a ko ne, već o konkurenciji. Konkurencija u Feneru je nesumnjivo jača nego u Bajernu, tu mena rasprave. Takva konkurencija izvlači maksimum iz igrača ili ga slomi. Bayern je, iako neverovatnom brzinom napreduje, za sada na nivou ovogodišnjeg Partizana, a mislim da je BB takvu sredinu prerastao, ako želi da napreduje. Dalje, nemačka liga je slabija od ABA lige, u Minhenu bi BB imao jakih utakmica na nož onoliko koliko bi se Bavarci zadržali u Evroligi. Ne znam koliko je to sredina za razvoj igrača. Turska liga je svake godine sve jača, veliki broj odličnih igrača odlazi svake godine tamo jer Turci fantastično plaćaju, a pošto ne mogu svi u Fener/Galatu i ostali klubovi se pojačavaju opasno, a samim tim i liga jača. Ne mislim da BB može mnogo da napreduje trenirajući sa Malcolmom Delaney-om i Heiko Shaffartzikom.

Mislim da se šuter ne postaje sa brojem ispaljenih lopti po meču, da je tako Monta Ellis i JR Smith bi bili najbolji šuteri današnjice, a ne Ray Allen koji par sati pre svakog meča dolazi na samostalni šuterski trening. BB mora da se usavršava individualno u najjačoj konkurenciji. Nije on više klinac i nema još mnogo godina pred sobom da bude smatran talentom, vreme je da napravi onaj najteži pralaz - sa talenta na igrača. Jbg, zlato se u vatri poznaje.

Ne znam za mnogo igrača koji su u NBA došli iz Nemačke lige, Ohlbrecht i Schroder su najsvežiji primeri, ali se nadam da BB ne računa na njihovu NBA "karijeru". U NBA možeš i iz nemačke treće lige, ako si Dirk Nowitzki. Ali BB to nije. Uostalom, ne radi se samo o NBA, Bogdanović ima potencijal da postane vrhunski evropski bek, pa makar nikada ne napravio karijeru u Americi. Ja samo mislim da je vreme da se pokaže među najjačima koliki je alfa mužijak, umesto sigurice u ziheraškom Bajernu.
Toni,pa jbg ako samo jaka konkurencija od klinca pravi igraca onda aj da ga roknemo odmah u NBA,bez usputnog stepenika.Ne razumem onda logiku Fenera,u NBA ce sigurno da ima jacu konkurenciju nego bilo gde u Evropi,tom analogijom zakljucujemo da je i Fener nepotreban.

Da, ne radi se o provoncijskom klubu ili ne,radi se o dva razlicita ambijenta,u jednom su velike sanse da izgori u drugom su manje sanse da izgori.Sad ako nam se jebe za njega,mozemo reci "ok mali ako vredis uspeces tamo ako ne vredis neces,laku noc"

Ako primenimo logiku Rey Alena,onda recimo mozemo da ocekujemo i od Daloa da bude veliki sueter posto mi kazu da sutira svaki dan i pre utkamice cak par hiljada puta...

U stvari je istina da se suter rodi i nadogradi,ako ne sutira onda vise nije suter i ne mislim da je mnogo bitno s kim je na terenu koliko je bitno da li provodi dosta vremena na lopti,za vreme utakmice jer slozices se trening i utakmica nisu isto.

Sve u svemu,imamo razlicite stavove oko toga i verujem da nikakava argumenatcija nece da promeni nase ubedjenje,zato nam ostaje da sedimo i cekamo sezonu,a pre svega brinemo o onima koji ce da nose ove sezone Partizanov dres a sve ih je manje...
Korisnikov avatar
By MilosNS
MILOS OBILIC napisao:KK Fener je vestacki klub kao i Mancester Siti i nikad nece nista osvojiti na Evropskoj ceni.
Dok je tvoj klub ORGANSKI uzgojen... Joj batali nas vise svojih mudrosti MO svega ti.
By Moneymaker
MilosNS napisao:
MILOS OBILIC napisao:KK Fener je vestacki klub kao i Mancester Siti i nikad nece nista osvojiti na Evropskoj ceni.
Dok je tvoj klub ORGANSKI uzgojen... Joj batali nas vise svojih mudrosti MO svega ti.
@Miloše
Šta ti imaš protiv ženskog košarkaškog kluba Crvena Zvezda!? :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By The Answer
MilosNS napisao:
Kad smo kod mudrosti kakve veze ima kakav je njegov klub sa navedenim klubovima? Ako je njegov klub vestacki to znaci da su navedeni manje vestacki, vise vestacki ili pak nisu vestacki?
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
MilosNS napisao:
Hahahahahahahahhaaaaaaa,hhhahahha,jbt koliko se ja smejem...
Korisnikov avatar
By untd
Braćo kad ponovo kreće Tegi s emisijama tj. dali danas ima SOS koš ili je još pauza.
Korisnikov avatar
By untd
Peja napisao:Ima veceras pise Sos kos, sad dal je repriza..
zato i pitam vidim da piše u programu, a već dvije nedelje nema emisija.
  • 1
  • 1674
  • 1675
  • 1676
  • 1677
  • 1678
  • 1709
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]