Pri moru uprav srpskih strana,
u pržinah pusta žala
leži Troja ukopana,
od grčkoga ognja pala
///////////////////////////////////////////////////////
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
Antoine napisao:Ne radi se o tome ko je provincijski klub a ko ne, već o konkurenciji. Konkurencija u Feneru je nesumnjivo jača nego u Bajernu, tu mena rasprave. Takva konkurencija izvlači maksimum iz igrača ili ga slomi. Bayern je, iako neverovatnom brzinom napreduje, za sada na nivou ovogodišnjeg Partizana, a mislim da je BB takvu sredinu prerastao, ako želi da napreduje. Dalje, nemačka liga je slabija od ABA lige, u Minhenu bi BB imao jakih utakmica na nož onoliko koliko bi se Bavarci zadržali u Evroligi. Ne znam koliko je to sredina za razvoj igrača. Turska liga je svake godine sve jača, veliki broj odličnih igrača odlazi svake godine tamo jer Turci fantastično plaćaju, a pošto ne mogu svi u Fener/Galatu i ostali klubovi se pojačavaju opasno, a samim tim i liga jača. Ne mislim da BB može mnogo da napreduje trenirajući sa Malcolmom Delaney-om i Heiko Shaffartzikom.Toni,pa jbg ako samo jaka konkurencija od klinca pravi igraca onda aj da ga roknemo odmah u NBA,bez usputnog stepenika.Ne razumem onda logiku Fenera,u NBA ce sigurno da ima jacu konkurenciju nego bilo gde u Evropi,tom analogijom zakljucujemo da je i Fener nepotreban.
Mislim da se šuter ne postaje sa brojem ispaljenih lopti po meču, da je tako Monta Ellis i JR Smith bi bili najbolji šuteri današnjice, a ne Ray Allen koji par sati pre svakog meča dolazi na samostalni šuterski trening. BB mora da se usavršava individualno u najjačoj konkurenciji. Nije on više klinac i nema još mnogo godina pred sobom da bude smatran talentom, vreme je da napravi onaj najteži pralaz - sa talenta na igrača. Jbg, zlato se u vatri poznaje.
Ne znam za mnogo igrača koji su u NBA došli iz Nemačke lige, Ohlbrecht i Schroder su najsvežiji primeri, ali se nadam da BB ne računa na njihovu NBA "karijeru". U NBA možeš i iz nemačke treće lige, ako si Dirk Nowitzki. Ali BB to nije. Uostalom, ne radi se samo o NBA, Bogdanović ima potencijal da postane vrhunski evropski bek, pa makar nikada ne napravio karijeru u Americi. Ja samo mislim da je vreme da se pokaže među najjačima koliki je alfa mužijak, umesto sigurice u ziheraškom Bajernu.
Kome juce izgleda blizu,sutra daleko je.
MILOS OBILIC napisao:KK Fener je vestacki klub kao i Mancester Siti i nikad nece nista osvojiti na Evropskoj ceni.Dok je tvoj klub ORGANSKI uzgojen... Joj batali nas vise svojih mudrosti MO svega ti.
MilosNS napisao:@MilošeMILOS OBILIC napisao:KK Fener je vestacki klub kao i Mancester Siti i nikad nece nista osvojiti na Evropskoj ceni.Dok je tvoj klub ORGANSKI uzgojen... Joj batali nas vise svojih mudrosti MO svega ti.
MilosNS napisao:Kad smo kod mudrosti kakve veze ima kakav je njegov klub sa navedenim klubovima? Ako je njegov klub vestacki to znaci da su navedeni manje vestacki, vise vestacki ili pak nisu vestacki?MILOS OBILIC napisao:KK Fener je vestacki klub kao i Mancester Siti i nikad nece nista osvojiti na Evropskoj ceni.Dok je tvoj klub ORGANSKI uzgojen... Joj batali nas vise svojih mudrosti MO svega ti.
MilosNS napisao:Hahahahahahahahhaaaaaaa,hhhahahha,jbt koliko se ja smejem...MILOS OBILIC napisao:KK Fener je vestacki klub kao i Mancester Siti i nikad nece nista osvojiti na Evropskoj ceni.Dok je tvoj klub ORGANSKI uzgojen... Joj batali nas vise svojih mudrosti MO svega ti.
Kome juce izgleda blizu,sutra daleko je.
Ja ne znam zašto svi Duška Vujoševića uspoređuju s bogom mislim lik je ok i sve ali nije Duško Vujošević.
AJMO BRACO UZET AMERE
Peja napisao:Ima veceras pise Sos kos, sad dal je repriza..zato i pitam vidim da piše u programu, a već dvije nedelje nema emisija.
Ja ne znam zašto svi Duška Vujoševića uspoređuju s bogom mislim lik je ok i sve ali nije Duško Vujošević.