Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Karaburac napisao:Za tebe zaista ne treba biti strucan.
Nemam vremena da se bavim tobom. Bogdanovic je pokazao da nije onaj ko se moze drzati za rec i ja stav o njegovom odlasku iz Partizana necu promeniti.
1 300 000 dolara ili evra je velika cifra i ako opet ne zapusite neke rupe onda uprava treba da podnese ostavke.
Korisnikov avatar
By Antoine
Moneymaker napisao:
MILOS OBILIC napisao:Znaci Bogdanovic se opet popisao po svojoj reci. Rekao je da nece igrati za reprezentaciju pa sad igra, rekao je da ostaje u Partizanu, a sad ide u Fenerbahce. Tako nikad nece postati igrac. Tj. igrac mozda i postane, ali posten covek tesko.

A izabrao je klub u kome ce biti rezervni bek. Verovatno da ima slabiji IQ kad odlazi u klub gde ce igrati 15 minuta.
S' obzirom na ovaj tvoj post,koliki god mu je IQ od tvog je veći :roll: Drži se ti srećo ženske košrake,sve mi se čini da ti je anatomski bliža nego muška ;)
Moneymaker, opomena!
Korisnikov avatar
By Karaburac
MILOS OBILIC napisao:
Karaburac napisao:Za tebe zaista ne treba biti strucan.
Nemam vremena da se bavim tobom. Bogdanovic je pokazao da nije onaj ko se moze drzati za rec i ja stav o njegovom odlasku iz Partizana necu promeniti.
1 300 000 dolara ili evra je velika cifra i ako opet ne zapusite neke rupe onda uprava treba da podnese ostavke.

Probaj da se pozabavis sobom, ja cu se nekako vec snaci.
Korisnikov avatar
By Gale
Obiliću, prestani. Niti ti daješ Lazarev zavet, niti je košarka oblast u kome se takvi zaveti daju.

Inače, mislim da Kure pogađa metu : U klub je, od prodaje igrača, ipak ušlo dosta love. Bilo je tu i sponzorstava, nije da ih baš nije bilo. Ako se ova priča - o Šalićevom obroku i jednoj plati godišnje - dešavala i ranije, postavlja se stvarno pitanje gde su pare otišle. Priličan broj igrača je i oprostio potraživanja.

Bogdanu svu sreću želim, bila je privilegija gledati ga. Ne mislim da je Fener mesto za njega. Ljubav između Žoca i Tepića se u suzama završila za Tepića, koji je takođe figurirao kao ozbiljan talenat. Nisam siguran da će Žoc izvući iz Bogdana maksimum. I on sada ( sa neostvarenim očekivanjima ove godine, sa Efesom koji raste kao kvasac ) ima priličan pritisak.

EDIT : Biće zanimljivo videti kako će Bogdan podneti povratak na svoju poziciju i na manji broj lopti uz istovremeni rast odgovornosti. Sa druge strane, da ne bude sve crno, mislim da će mu Žoc tražiti kretanje bez lopte kao Oče naš.
Korisnikov avatar
By Kure
Галензи, контам да ББ нигде неће имати више одговорности него што је имао у ККП ове сезоне. Она фора "сам против свих, док саиграчи гледају и бодре" и тако сваки божји напад. Да ће се тражити од њега да игра на вишем ниво и рационалније то да, али, понављам, не верујем да ће Фенер играти нападе "ББ сам против свих".
Korisnikov avatar
By Gale
Vidi, Kurela, to je tačno - ali ovde za Bogdana nije bilo alternative. Rasnom tipu, što Bogdan jeste, ta igra "sam protiv svih" pre je prijala nego mu smetala zbog bremena odgovornosti.

Ali, kontam da ga u Feneru čeka kontra -priča koja će mu mnogo manje prijati, a koja se zove : "Greška i letiš na klupu. Imaš 2 minuta da zasijaš ili letiš na klupu. Loptu dobijaš kad ostvariš poziciju. Ako je ne ostvariš, letiš na klupu".

Mislim da će ova postavka da mu lansira osećaj odgovornosti nebu pod oblake. Ne na prijatan način.

Inače, kad smo već kod finansija - kapiram da su kod nas Peković, Novica, Tripko, Tepić ( dakle svi koji su dovedeni kao klinci, sa nekih 18- 19 god.) makar deo svog ugovora odigrali za sitne pare. Recimo, po prve dve godine. Tako sam nekako skapirao.
Korisnikov avatar
By Jomer
Kure napisao: Веруј у шта хоћеш.
Ја само пишем да се за време ВЈ трошило више пара јер:
1. ВЈ не би узео ништа са просечним играчима,
2. било је мало више пара,
Али такође кажем да се није трошило много више него што се трошило последње две сезоне, пре свега јер ни последње две сезоне нису сви играчи били крш, а на разлику између Дулетове плате и плате ВЈ и техничких које Дуле прави ко ненормалан отишла сума као за плате три-четири одлична странца...

Тачно је да Дуле створи паре, али добар део тих пара он и свита спуцају у своје џепове... Било би боље да сви раде за плату, па да се зна колико смо им дужни, а не да завлаче руке у касу кад год има... Лаж је да је за ову дубиозу крив искључиво ВЈ расипник, а Дулета и свиту нико не сме да пита где су паре и зашто играчи гладују.

ЕДИТ: Мани, наравно да су претпоставке, јер ни књиговође наших клубова не знају ко и колико пије, а камоли ко плаћа.
pa ovo za igrace da gladaju niko ne postavlja pitanje i svako razuman osudjuje, i smatra jednom od najvecih bruka koje je klub doziveo, samo preskaces neke cinjenice za VJ, i njega niko ne stavlja kao glavnog krivca nego posle Danilovica jednog od bitnih faktora yasto se nalazimo ovde gde jesmo sada
podjimo redom
2010 F4 , posle F4 obezbedjeni su sponzori MTS,NIS,DUNAV, Dule ostavlja pozitivnu situaciju i prelazi u CSKA i nema nikakve veze sa sledecim dogadjajima
2010/2011
-prodaja Marica za 500k evra
-dovodjenje na zahtev VJ Klobucara(koji sigurno kostao kao sada Blazic CZ), Bogdanovic uz obestecenje ZB (dve godine ga je prikucao za klupu, maltene ga je unsistio), Miljenovic uz famozno obestecenje FMP od 150k evra, Cekovski, Marinkovic,Pesakovic uz obestecenje Borcu od 30k do 50k evra, Jaramaz,Djekic....
Napomena :D ni jedan sem Klobucara nije dobio sansu
-Gist je imao oko 220k evra info iz kluba ako hoces mogu i na PP
-Dzavai oko 250k evra
-Lafajet
-Dzerals 17k evra mesecno za sest meseci, dosao posle raskida sa Lafajetom
-klobucar raskid ugovora koji an danas moramo da isplatimo
-Mitrovic raskid ugovora
-lafajet raskid ugovora, plus placanje drugog pleja
-Bozic svi su brujali tada da je dobio 150k evra za sezonu koju je presedeo na klupi i koju bi ja ili ti mogli da odradimo :D za hiljadu evra mesecno :D ;)
-Kecman sigurno preko 150k
-Veseli sigurno preko 150k
-Katic sigurno preko 150k

+ jedino pozitivno dovodjenje Milosavljevica i pruzanje sanse V Lucicu

2011/2012
sponzori koje je obezbedio Vujosevic, plus prodaja igraca za oko 2 mil dolara kome je Dule pruzio sansu u seniorskoj kosarci da ne kazem sada napravio :D igraca od njega

-Raduljica pozajmica 200k+ evra(i dan danas se duguje)
-Kecman preko 150k (i dan danas se duguje)
-Macvan pozajmica 200k evra(i dan danas se duguje)
-Katic preko 150k(i dan danas se duguje)
-Lo 35k dolara mesecno,raskid ugovora uz slobodne papire za oprostenje duga, znaci nikakavo obestecenje nije uzeto za njega
-Pekovica da ne racunamo igrao je za vecnu slavu :D
-cakaravic doveden za astronomski ugovor kao sto si spomenuo vise od 150k evra
-Placeno obestecenje Arisu(ili aek-u) za Dzejmsa plus plata za 6 meseci
-doveden Bertans na pola sezone kao vec profilisan igrac, nije sigurno potpisao za sicu
...
znaci ovo sve sto sam izneo desilo se za dve godine kad je Dule bio u Moskvi i kada se Danilovic zajedno sa VJ zaigrao kao da igraju FM, a pritom VJ sem Lucica nije stvorio igraca za prodaju , posledice ovog bahacenja i loseg rada su sada dosli na naplatu, sa kojima Dule nema veze, nekoliko puta sam pisao, da Danilovic kao glavni krivac mora ovim igracima iz tog perioda da isplati pare iz svog dzepa jer on ih je dovodio, ako sam nestto pogresno napisao slobodno me ispravite i da prodiskutujemo :D u duhu foruma :) ;)
Korisnikov avatar
By baki
@jomer
Svaka čast na temeljnoj i argumentovanoj analizi. Možda se neko neće složiti, ali je ovo pravi način za razmenu mišljenja.
Ja lično mislim da si pogodio u sam centar problema. Naime, Partizan je godinama (do postavljanja VJ) nalazio način da ostvari dobar rezultat i da uz to integriše par mladih igrača.
U sezoni 2010/11 je došlo do drastičnog odstupanja. Time je niz prekinut i oporavak je jako težak. Ostavljanje Božića i dovođenje Klobučara su direktno zatvorili Jaramaza i Mitrovića. Možda se oni sada mnogima ne dopadaju, ali u tom trenutku su bili u ozbiljnom "naletu". Mitrović je kod Duleta ulazio sa jasnim zadacima i bilo je logučno da se sledeće sezone pomeri korak napred. Jaramaz je bio na kaljenju u Megi i to uradio odlično. Obi su trebali biti neki deveti, deseti u rotaciji. Pri tome su na EP U 20 u Zadru, kao i Đekić, bili veoma dobri. Da podsetim, mi smo tamo zbog "pomračenja" u poslednjih 30 sekundi protiv Hrvata kiksnuli, ali su ovi uz Nedovića, Muslija i Milutinovića nili nosioci. Baneta Đekića je unakazio, a isforsirao Lučića na poziciji koja nije njegov ulaz u vrhunsku košarku. On je prototip savremene "trojke" (što danas i igra) a ovde je korišten na 4. Bane je igrač sa odličnim šutem i pregledom igre, a kod VJ (to malo vremeba u igri) nije baš smeo da šutne a loptu je morao da doda tamo gde mu trener vikne. Tako dezorijentisan je išao na nerve celom Pioniru, a verovatno i samom sebi.
Jednostavno, trebalo je da "oni mladi" igrači budu od 19-20 godina, a ovde su taj 9 i 10 bili Luča i Gagi sa 21. Oni su trebali biti 7 i 8. Npr 2 petice, prva četvorka, Veseli, ozbiljan plej, Kecman i navedenih 5 igrača. Šta bi se desilo? Pa isto. Isto bi neka gostovanja popucali bez problema, isto bi u punom Pioniru skinuli neke skalpove. Do proleća bi se značajno digli i opet uzeli sva tri trofeja, ali bi imali strašan zalog za sutra. Naravmo, uz značajno manje troškove. Onda dogodine, na te igrače je lakše adaptirati neke nove klince popit Bogdana i Bešovića....
Ovako je napravljen ogroman jaz i teško će išta iz mladog pogona doći do prostora. Imam veliku želju da se ovde varam.
Malo sam ispametovao :violin:
  • 1
  • 1670
  • 1671
  • 1672
  • 1673
  • 1674
  • 1709
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]