- Pet Jul 04, 2014 10:31 am
Vidim dosta se pisalo...I treba da se pise Bogu hvala.
Jos davno imao sam konforotaciju sa pola foruma oko trenera Partizana,kasnije oko mnogih stvari vezanih za njega,njegove medijske nastupe,davljenje BB-a...
Rekose mi tad ovde neki da on i BB omaju odnos otac-sin,a sto tata ne ostavi sina svojim autoritetom,sto ne zadrza Bertu,sto neuzcini nista sem sto i dalje besumucno pljuje po "sinovima"...Nije on samo tata i trener partizana on je sve,i zato i njega pominjem u ovom textu,nije on samo trener.Danilovic ? Danilovic ima svojih privatnih problema,a nikad i nije bio ubedljiv predsednik valjda se krio iza autoriteta trenera partizana,autoriteta koji je napravljen rezultatiima.Tako smo dobili "providnog" predsednika i "mrasavog" trenera a sve to od "strasnog kosarkasa" i "dobrog debelog trenera".Ako pogledate analogiju transformacije dobicete i transformaciju pod Euroligasa do sadasnjeg davljenika.
I sta cemo sad sa pricom o mitskom bicu treneru partizana,o "ma zna on" o "ma on ce sigurno" o svemu i svima koji su pogli glavu pred njegovim brutalnim zaglupljivanjem svih nas i sami tiho sebi rekli "ma on je pametniji,on zna sigurno bolje,on je tamo" Pa jeste tamo je,na zalost tamo je !
Ocekujem da ce sad a to sam vec pisapo pre par meseci da demagoski kaze jer nema gde da ode vise "Ja cu da ostanem,necu da ostavim partizan kad je najteze" ma ostavi nas majstore molim te,spasi nas sebe zaboga.
kriv je neko sto nije igrao za dzabe...Vi svi koji ovde lelemudate o instituciji,izdaji,odanosti,kurcima,palcima..>Pa sto bre rodjaci ne odete u Koka Kolu i kazete "evo mi cemo da radimo dzabe jer ste vi institicija.Necemo da odemo u ambasadu da radimo jer vi ste institucija,radicemo kod vas za dzabe jer volimo Koka-Kolu" ma zajebite me molim vas sa tim pricama tom demagogijom prepisanom od trenera partizana.
Igraci traze pare,oprastaju pare,ako "gladni" ne odigraju dobro onda ih debeli trener uhvati za vrat i davi.Gde su sad oni sa onim recenicama "Ako bi znao da ce moje dete da neko davi ili lupi samar a da ce da ga to proda,ja bih cutao" ne secema se ko taj bese sto je to napisao.Gde su sad oni koji su pricali "dobro maktretira ih,nepolaca ih ali ce da se prodaju dobro" Pa evo su se prodali i sta sad koji kurac,sad nisu trebali ni to ?
Drugari,vi koji lelemudate o instituciji,vama je institucija zabava a igracima je posao ! Pa jel ste vi stvarno mislili da je ta ljubav igrsca besplatana,da je to stvarno tako,pa jak sam zeleo da vas otreznim vi ste se samnom raspravljali,sta je sad,sad je frka sto neko ide po svoje pare.
Za navek da shvatimo trener partizana je doneo kontinuoitet uspeha i tutule,taj kontinuitet se zavrsio,moga je da se zavrsi iz drugih razloga ali se zavrsio njegovom greskom i treba da ode.igraci igraju za pare,neke klubove u kojima zaradjuju vole vise neke manje,ali oni koje vole su kuci,ne na terenu,ne na tribinima,to sto vam pricaju kako vas vole,pricaju vam jer ih cinite boljim,volece i neke druge na drugaciji nacin.
igraci su najbolje sto je partizan imao ove sezone,sve ostalo je za bacati da se vise nikad ne vrati.Igracima kapa dole,nek idu,odigrali su bez para posteno,pozrtvovano,i ova kao ni jedna druga ekipa jeste igrala za sebe i navijace,druge igraju samo za sbe,rekao sam to vec malopre.Batalite se pljuvanja po tim momcima,pljuvanja po igracima koji su partizanu dali mnogo vise od Vas,igracima koji nemaju izgovor da nisu u hali,da su bolesni,da im dolazi riba ili ortak,da nemaju vremena,razlika izmedju njih i nas je samo sto oni ne plate ulaz u halu parama nego znojem,to je jedino sto je razlicito,ocigledno da su zaradjivali od tog ulaska u halu kojliko i svi mi.
Zato postovanje za njih,a sramota za one koji nisu mogli ni da se dostojanstveno rastanu sa igracima koji su stvarno trebali da budu "sinovi" a ne samo folklor u prosjacenju para i siljena patke sa Covicem !
Pozdrav za sve i izvinite za neke ruzne reci ali me razbesni infatilnost koja dovodi do vredjanja igraca koji to nicim nisu zasluzili.
Kome juce izgleda blizu,sutra daleko je.