Berta ide po Jugoslaviji i ostavlja rusevine za sobom.

Salu na stranu, tuga je gledati propadanje velikih klubova sa ovih prostora. Tome nece pobeci ni Partizan, izgleda. Nije tu Tepin promasaj nista kriv. "Kraj lepih i srećnih vremena Evrolige, zadovoljnih i ispunjenih igrača, srećnih navijača" dosao je mnogo pre Tepinog promasaja. Jos je lani mogao da ne udje Draganov (cini mi se) sut, takodje protiv Cedevite, pa da ni ne odemo na f4. Dugo hodamo po zici, bilo je samo pitanje kada cemo pasti. Da ne hodamo po zici, ta jedna lopta/jedna utakmica/jedna sezona nista ne bi znacila - jedna sezona bez EL, jaka stvar. Igras Jadran, igras EK i na oba fronta mozes da izboris EL vec sledece godine. Najzad, kosarka se igra i van EL. Licno bih bila veoma srecna da smo stabilni, da nam je sudbina izvesna, da se igramo te lopte dvaput nedeljno, pa koje Uleb takmicenje izborimo - izborili smo.
A da su lepa i srecna vremena EL, zadovoljnih i ispunjenih igraca, srecnih navijaca... odavno iza nas, govori i cinjenica da vec godinama celu ligu prezivljavamo u nekom grcu. Igramo EL, ali smo misljenja da treba da se stedimo u EL, kako bi se cuvali za ABA, ne bi li ponovo izborili EL u kojoj cemo se ponovo stedeti za ABA ne bi li opet izborili EL u kojoj cemo se stedeti za ABA... Primecujete li besmislenost tog kruga? Vise se ne takmicimo u ovoj lepoj igri, vec sedimo u grcu, prestravljeni mogucnoscu da jednoga dana necemo igrati EL, jer nam je svima jasno da je to kraj. Greota je stavljati Tepu u istu recenicu sa krajem lepih i srenih vremena. Uzrok
kraja je na drugom mestu, ne u Tepinim rukama, ne u Areni aprila ove godine.
Vincent Vega napisao:Duletov komentar o (ne)zahvalnoj deci je - sraman.
+1
Edit: dok sam ja pisala svoj skromni post, Drex objasnio.