Stare teme
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Ako je ovo tacno, a Sportando obicno ima dobre informacije, onda polako pocinjemo da pucamo po svim savovima.... Ludilo :(
Korisnikov avatar
By Jomer
Meni nije jasno da ga nisu isplatili kad su saznali da trazi raskid, ona originalna zvezda je tako radila, uvek su isplacivali igrace koji su bili pred odlaskom , inace na isti nacin je dosao u klub, posle raspada olmpije i raskida ugovora na isti nacin i odlazi
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Realnost je surova... Daj Boze da se sve zaustavi na Berti i da sada cela ekipa ne povuce ovakav potez. Jbg, odrzavali smo ovo vestacki koliko je moglo, dalje ne moze.
Bice cupavo, ali udarac ponekad moze da bude dobar, da se covek malo trgne iz sna...
Korisnikov avatar
By Lika
Ljubav ide kroz stomak, a kad je stomak prazan I najvece ljubavi pucaju. Samo nerealan covjek moze zamjeriti raskid igracu koji nije primio placu cijele sezone.

Uskoro cemo saznati sta se desava, a kako god bilo, trebaju se nekimalo pocesati po glavi I promijeniti stvari.
Korisnikov avatar
By J.Erving
Je l' postoji mogucnost da su na ovaj nacin prebijeni neki dugovi? I tako se pominjala manja suma za njegovu prodaju, a ko zna koliko mu se dugovalo. :think:\

edit:

[tweet][/tweet]

e sad, koliko je i ovo tacno..
Korisnikov avatar
By Kure
Треба Берта бити захвалан зто је само једном кидао АЦЛ. :lol:

Стрелац, фрапиран сам твојим постом, шта би са оним брањењем челника и њихове политике вођења клуба.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Kure napisao:
Стрелац, фрапиран сам твојим постом, шта би са оним брањењем челника и њихове политике вођења клуба.
+1 Kure i ja cele godine pricamo jedno, Strelac drugo i evo na kraju smo se poklopili sa misljenjima kolko sam shvatio
Korisnikov avatar
By Lika
J.Erving napisao:Je l' postoji mogucnost da su na ovaj nacin prebijeni neki dugovi? I tako se pominjala manja suma za njegovu prodaju, a ko zna koliko mu se dugovalo. :think:\

edit:

[tweet][/tweet]

e sad, koliko je i ovo tacno..
Dule ne razmišlja racionalno ako je ovo rekao, ne znam u kojim vremenima on živi. Pa nisu ovi momci Alija Sirotanović da traže veću lopatu! :doh:
Korisnikov avatar
By Jomer
mozda cu ispasti nekorektan, ali bertans je pao u mojim ocima, mogao je lepo da se napravi transfer i da se dogovori o potrazivanjima, izabrao je najgoru mogucu stvar po sve
  • 1
  • 1656
  • 1657
  • 1658
  • 1659
  • 1660
  • 1709
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]