Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Ni za Bertansa ne mozete uzeti ozbiljne pare, momak osim suta nema nista zivo, u odbrani jedan na jedan je rupa ziva, nesiguran dribling.
Na velikoj sceni se jos nije dokazao, u prosloj sezoni mizerna statistika u EL, ove sezone samo cetri utakmice u kojim nije shvacan ozbiljno.
Veliki minus za njega je ozbiljna povreda iz koje izlazi, u slucaju da neko plati obestecenje za njega, on ce morati igrati za manju platu nego kad bi potpisao ugovor kao slobodan igrac i na sve to imace visegodisnji ugovor.
By strelac
MileBL napisao:Ni za Bertansa ne mozete uzeti ozbiljne pare, momak osim suta nema nista zivo, u odbrani jedan na jedan je rupa ziva, nesiguran dribling.
Na velikoj sceni se jos nije dokazao, u prosloj sezoni mizerna statistika u EL, ove sezone samo cetri utakmice u kojim nije shvacan ozbiljno.
Veliki minus za njega je ozbiljna povreda iz koje izlazi, u slucaju da neko plati obestecenje za njega, on ce morati igrati za manju platu nego kad bi potpisao ugovor kao slobodan igrac i na sve to imace visegodisnji ugovor.
Jedino sto izlazi iz povrede si napisao tacno i da je stagnirao.Sto je bilo i za ocekivati.Urodjenih sutera,kao sto je Berta je malo.Mora da radi,ali takav igrac u timu je koristan.

Ti bi voleo da se za njega neuzme nista,ali nije tako kao sto pises.Ponuda je vec skoro pa duplirana i nema veze koliko je obestecenje sa platom igraca.
Korisnikov avatar
By raf
Lucky napisao:
Grobar1971 napisao:
Zex88 napisao:Bogdanov intervju NIN-u.
http://www.nin.co.rs/pages/article.php?id=87611
Jakovljević se šlogirao čim je pročitao intervju.
I ja sam se slogirao kad sam vidio da u jednom ''sampionskom'' klubu profesionalni igraci zicaju jedni od drugih za hranu.
Ovo je porazavajuce ako je istinito, a ne vidim razlog zbog kog bi BB to izmislio. A mi kao mastamo o timu za sledecu sezonu i ostanku nekog od nosilaca.
Nesto se mora radikalno promijeniti u funkcionisanju kluba. Mozda mozemo traziti krivca u nekom drugom za neravnopravan polozaj u odnosu na CZ, ali koliko nesposobna uprava trebas da budes pa da ti igraci pozajmljuju pare za hranu.

NIN je inače jedan ozbiljna novina ;) . Mislim, postao je takva...

A da li vidiš razlog zbog koga bi "novinar" to izmislio ? Razmisli malo o tome...
By strelac
Nije izmisljeno i to se krilo od javnosti.Sramota prema tim mladim momcima.
Defenitivno je doslo vreme da se pokupe i odu.Ne mogu da shvatim PSD i Duleta koji imaju para,a igraci nemaju za hleb.Jel to porodicni koncept i slicna sranja koja plasira.
Mars bre u tri lepe i vi i vase zakljucavanje zveri.Majke vam ga,kako vas nije sramota.
Korisnikov avatar
By untd
Zex88 napisao:Bogdanov intervju NIN-u.
http://www.nin.co.rs/pages/article.php?id=87611
"Почели сте каријеру у Звездари, потом били у Житко баскету, где вам је тренер био Драган Јаковљевић који воли да истакне како је најзаслужнији за ваш развој?

Можда је он добар тренер, али не волим када се неко у тој мери експонира у медијима. Вујошевић је заслужнији за мој успех, али ту чињеницу не истиче у јавности. Сматрам да су и велике заслуге на мом раду и одрицању. Нико није проливао зној уместо мене, нико не може да постигне кош уместо играча на терену… Свако од нас зна колике су заслуге за моју каријеру. "

Sutra na blicu čitamo o pokušaju samoubojstva Dragana Jakovljevića hheehehhheheeh
Korisnikov avatar
By MilosNS
Ovo sto je Bogdan ispricao mene ne iznenadjuje NI MALO.
Ja sam se bavio profesionalno sportom od svoje 16-te (bio na tzv stipendijskom ugovoru) u svom rodnom gradu i slicnih situacija sam se za tih 7-8 godina bavljenja sportom nagledao ali bukvalno SVAKE sezone.
Najjaci igraci sa strane su redovno isplacivani, jer on kad ne dobije platu odma dize buru, a rupe su se krpile domacim i mladjim igracima, kojim nadjes stan, platis hranu u nekom low-cost menza restoranu i to je to. A onda se mi pitamo sto Salic igra lose npr, a niko ne razmislja, sta je jeo, koliko je jeo i koliko je odmora imao, na kakvom krevetu spava itd... Sramno ali nazalost nasa realnost.
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Ali neverovatno je kako su Blic, B92, Novosti... iz celog intervjua izdvojili i, naravno, stavili u naslov "Hteo sam da napustim Partizan", "Kad me je Vujosevic uhvatio za vrat hteo sam da odem"...
Korisnikov avatar
By MileBL
strelac napisao:
MileBL napisao:Ni za Bertansa ne mozete uzeti ozbiljne pare, momak osim suta nema nista zivo, u odbrani jedan na jedan je rupa ziva, nesiguran dribling.
Jedino sto izlazi iz povrede si napisao tacno i da je stagnirao.Sto je bilo i za ocekivati.Urodjenih sutera,kao sto je Berta je malo.Mora da radi,ali takav igrac u timu je koristan.

Ali isto tako ne mozes reci da je dobar u ostalim elementima igre.
  • 1
  • 1655
  • 1656
  • 1657
  • 1658
  • 1659
  • 1709
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]