Stare teme
By milanezija
Sad ce biti veselja na periferiji, zakljucane tribine, Oborknezevic itd, nece grof od Zeleznika propustiti sansu, kad smo se vec sami naguzili
Korisnikov avatar
By micky
milanezija napisao:Sad ce biti veselja na periferiji, zakljucane tribine, Oborknezevic itd, nece grof od Zeleznika propustiti sansu, kad smo se vec sami naguzili
Pa gde ces veću kradju nego sinoc u Pioniru,od kada pratim kosarsku nisam video vece navlacenje sudija nego sinoc za Partizan,dovoljno je bilo da sutnu sa pola terena i bice dosudjena 3 slobodna bacanja.Kosarka nam se pretvara u fudbal.Sinoc nije bilo igre nego celo drugo poluvreme faul,faul,faul...jer definitovno Partizan bez tog seckanja "igre" pitanje da li bi usao na ovakvon ekipom i u 4 i KLS,jedino skidam kapu Novici Velickovicu za srce,a definitivno i znanje.

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By BogdanB
Ajde @micky ne blamiraj se. Neki put je bolje cutati i to postenje ne uzimati u usta.

Ne zna se juce sta je bilo gore,svaki pogled se svirao na obe strane.

Nisu juce sudije krive nimalo zbog naseg poraza. Da li su one krive zbog toga:
-sto nemamo skok
-sto nemamo energiju
-sto masimo toliko bacanja
-sto ekipa izgleda gore sada, nego na pocetku sezone itd.

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By micky
Jedino sam preterao ono da ne bi usli u 4 ekipe KLS.To sto nemate,nemate sudije su pomagale koliko su mogle.A kriterijum sudjenja kad igra KKP je blagi ocaj,svaki kontakt se svira na obe strane i utakmica se svodi na bacanja.Umesto da se pusti muska,tecna igra,kao u Evroligi,ne znam da li si pratio.Da. se pusti utakimica da tece,protiv Zvezda nijedna ne bi bila ispod 20 razlike.

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Poska
Мики, иди гледај ФМП.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Izgleda da sam konacno skapirao kada se prekidaju utakmice zbog skandiranja. Juce su svi redom pomenuti, ali nije se prekidalo, mozda zbog toga sto je FMP vodio? Ni Prangija nije skakao koliko sam video.
By milanezija
Ja to napisah sinoć :D

A što se suđenja tiče, ja nisam napisao da smo mi pokradeni sinoć i da smo zato izgubili, već da će biti komedije u 2.meču kao i uvek u Železniku što je bilo i pre i posle Čovića u zvezdi. Ono sinoć je najveća sramota od suđenja u kls-u godinama unazad i ako je i ranije bilo jezivo. Faulovi na šutu za tri su komedija bili, ali isto tako svaki prodor fmp-a završen je faulom, i to pri najmanjem mogućem kontaktu za 2+1.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Jesi,zaboravio sam :D

Ne znam sta bi areni sinoc, ali bas se dosta toga culo sa parketa u prenosu. Nije se to desavalo do sada da cujes trenere ili igrace bez problema. Na kraju je Novica dobacivao sudiji da ne zajebava

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока
  • 1
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • 178
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]