Kojom logikom smo mi ovo dobili,da me ubijes ako znam..
Игор Ракочевић #8*** Дарко Лазовић
Вучина***Лазињо***Дејан Савић
Деки Станковић*** Милоје***Катаи Магико
Тео4***Видић***Јака
Ветар у леђа да ти даје, када ветра нестане!!!
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku"
"Ako sve vidi, što se pravi blesav, što ne otera sva govna u nebesa"
"Sto manje, dijete, znas, to si manje nesretan"
Say my name...
___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________
MILOS OBILIC napisao:Sva sreca uspeli smo da pobedimo i sudije i cigane i Radonjiceve odluke... Iako smo trebali da vodimo i preko 10 poena na poluvremenu mi smo vodili samo 3 poena. U trecoj cetvrtini raspad, ali onda je Miler uzeo stvari u svoje ruke i resio tu cetvrtinu i doneo neizvesnost. Zatim preuzimaju stvari u svoje ruke Rebic i Guduric, a onda nam Cirbes donosi pobedi, a Guduric je overa zakucavanjem.Судије су биле скроз коректне у овом мечу, могло би се рећи и више него коректне. За Радоњићеве одлуке си у праву, али донекле. Да Јовић није добио техничку, Гудурић не би видео паркета. Кажем, његова одлука је допринела овоме, али та одлука је била сплет чудних околности, који је дошао до невероватно добрих решења.
Edit: Nemojte da hvalite Radonjica pa covek je gurao Tomsona koji ne moze bazen da pogodi ( iako nije los decko, pritrcao Simonu na podu brzinom svetlosti ), a Gudurica drzi na klupi do 28 minuta. Forsira Tejica. Igraci su sami doneli pobedu.
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
Peja napisao:Ajde picke ko je osim Peje najavljivao pobedu?
...
Vincent Vega napisao:Ej Cigani, aj' nakantajte sutra one cigane pa vam dođem.
When I'm dead I'll be dead a long time, but the wines so pleasing and so sublime.
Vincent Vega napisao:Peja napisao:Ajde picke ko je osim Peje najavljivao pobedu?
...Vincent Vega napisao:Ej Cigani, aj' nakantajte sutra one cigane pa vam dođem.
AJMO BRACO UZET AMERE
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]