Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Mozda nekog izvuku ko se uopste ne spominje kao sto su prosle sezone kod nas Sakotu doveli

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Pavac
Filipovski zvanicno?
Ajde poznavaoci kosarke, par reci o tom treneru i sta treba ocekivati

Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ocekuje se neko pojacanje, promena u timu. Po meni Jankovic iz Kanade i Angola napolje, i jedna zamena ili Gordic za novog pleja ili Tomas za novog krilnog centra. Pejdz mora da se vrati u formu, a Zagorac da igra vise od Dangubica.
Korisnikov avatar
By Pavac
Meni se generalno tim ove sezone ne svidja, nije mi se svidjao ni prosle godine ali je igra bila brutalna pa mi je bilo okej. Srce me boli kad pomislim na mart ove godine i pocetak one korone.. istorijska prilika se ukazala, istorijska..

Slazem se sa Salvatoreom, sezona 2015/2016 je bila prelepa, toliko uspona i padova i na kraju umalo osvajanje Kls. Ekipa je imala srce i borbenost, kvalitet ne bas ali je sve nadoknadjeno kroz borbu i energiju
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Pavac napisao: Uto Nov 03, 2020 6:14 pm Filipovski zvanicno?
Ajde poznavaoci kosarke, par reci o tom treneru i sta treba ocekivati Slika

Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока
Pa napisah ja u prethodnom postu par reci o Sasi, kad bude izabran zvanicno mozda napisem i nesto vise o njemu, ovako cekamo i nadamo se najboljem... S

vakako bi bilo dobro sto pre da dodje jer preskacemo utakmicu sa Badalonom, te ce imati prostora da uigra igrace i postavi nesto, ali kako se pise da ce do kraja nedelje doci, sve se plasim da ce za vikend protiv Zadra tek imati prilike da se upozna sa ekipom. Mada taj Zadar bi mogao da se dobije i Milivojem na klupi. Ali opet to je odraz neozbiljnosti uprave kluba, gde mi nemamo prvog trenera nedelju dana i dve utakmice bi igrali bez njega da se ovi nisu zarazili i otkazali.

Stanje u nasoj grupi EK se zakomplikovalo do kraja, Burg nakon pauze dobio nas i Turke, Uniks se muci, Badalona zarazena, jedina dobra stvar za nas je sto smo dobili Veneciju sa ogromnom razlikom, te imamo bolji medjusobni skor sa njima.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Zvanicno filipovski, ali ne pise duzina ugovora.

Dolazi vlada radonjic kao kondicioni, koprivicin ucenik iz onih cuvenih sezona.

Dolazi novi pomocni boban mitev umesto dzolija

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ovako par reci o nasem novom treneru Sasu Filipovskom. Covek je vodio ukupno 69 utakmica u Evroligi, u ukupno 3 tima (Olimpija, Lotomatika i Zelena gora), od toga je ostvario 21 pobedu odnosno 30 % uspesnosti. U Evrokupu je vodio takodje tri tima (Turov, Zelenu goru i Monako) u ukupno 53 utakmice i ostvario 29 pobeda, dakle uspesnost od 55%.

Takodje je vodio i Banvit u fibinoj Ligi Sampiona gde je u sezonama 2016/17. i 2017/18. i stigao do 1/4 finala, odnosno drugog mesta nakon poraza od Tenerifa. Sa Banvitom je 2017. osvojio kup u Turskoj, u konkurenciji Darusafake, Galate, Efesa i Fenera. U turskoj ligi je u dve sezone koliko je proveo u Banvitu je ostvario 39 pobeda na 60 utakmica. Prve sezone je zavrsio na 5. mestu, u plej ofu ih je izbacila Darusafaka sa 2-0, i 2017. godine su zavrsili takodje peti, izbacili su Besiktas sa 2-0, ali su u polufinalu izgubili od Fenera 3-0, ali su ozbiljno namucili Zeljkovu cetu.

Sa Olimpijom je osvojio dva puta kup i ligu, u Poljskoj je osvojio dva puta ligu i jednom kup, dakle dobar je u kup takmicenjuma :D

Kada pogledate, koje je sve klubove vodio, kakvi su to sistemi, koje budzete je imao, koja ocekivanja su bila pred njim i koje je igrace sve vodio, mozemo reci da ima dosta iskustva. Covek 17 godina vodi pomenute klubove, dakle od svoje 29. godine vodi klubove na visokom nivou. Zna i da od govana pravi pitu, sto je dobra referenca za nas.

Pored toga za njega je igrao Gordic u Lotomatici.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 78
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]