Stare teme
Korisnikov avatar
By Kure
Lucky napisao: Djoko Salic place of birth: Sokolac[glow=red](SERBIA)[/glow].
Mozda oni znaju nesto sto mi ne znamo :think:
Lucky ljubi te vojvoda Šešelj. :lol:

Flamtela objasnio... Ne damo Milutinova...
Mame mi meni unutrašnja linija Žo, Gagula, Milutinov, Musli, Šalić uopšte ne deluje tanko... Naravno očekujem da Đekna produži, tako da je Žoovo mesto u prvih 12 upitno...
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
:clap:
lepo receno i slazem se sa svime sto si rekao... ali mislim da treba da izadjemo iz ove finasijske rupe pa onda tek da radimo na tome, i za to trebaju pare kojih nema ...
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Kure i @Flameni

Slazem se sa vasim misjlenjem da za nas kao klub nije bolje da Milutinov ode negde na pozajmicu, ali razmisljam nesto... Kako drugacije da razigramo i jednog i drugog? Pogotovo ukoliko ovog balvana ne uspemo nikog da uvalimo, a prilicno sam siguran da necemo.... Guzva je na poziciji centra, a da Salic igra za drugi tim je smesno po mom misjlenju, bolje je naci mu klub koji igra KLS, po mogucstvu iz BG-a da bi mogao da trenira sa Duletom i da bude pod njegovim okom, a da igra za neki tim iz KLS-a (OKK Beograd, Radnicki BKK, pa i Tamis nije daleko). NAravno to je sve u slucaju da se na njega ne racuna ove sezone, mada bih ja voleo da i on ove sezone skuplja po par minuta kao Milutinov prosle.

@Strelac ja sam bio ubedjen da je Milutinov Miskov igrac, sad sam blago sokiran kad sam video da ga zastupa Entersport.

@Alekssandar Razmisljanje ti je veoma dobro, ali opet imamo problem sa uslovima za napredak :think: Po mom misljenju najbolje resenje bi bilo razvijaje saradnje sa Vrscem koji ima dosta dobre uslove, a trenutno je u finansijskoj buli. Uz to, tamo je i dalje Zare Vucurevic i siguran sam da bi on dobro obucio momke koje bi privuklo Duletovo ime. Naravno ideal bi bio da jednog dana taj ''pogon'' iz Vrsca prebacimo u Beograd. Mada je mozda i bolje za mlade igrace da ne budu u BG-u jer u manjim sredinama definitivno ima manje distrakcija i lakse im je da se posvete kosarci.
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
@Karabu
distrakcija?postoji ta rec :o
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Pozdrav basketasi,
posle duzeg voajerskog staza resih da vam se pridruzim. Kosarkaski sam ovisnik, KK Partizan sam poceo da gledam zbog Bobana Petrovica i Arsenija Pesica (cisto da pokazem kakav sam Metuzalem), od tada sam zarazen. Neizlecivo.
Na ovom forumu ima momaka koji zaista poznaju kosarku i sjajno pisu. Uzivam citajuci te postove.
S nestrpljenjem cekam pocetak sezone. Posle nekoliko godina ponovo imamo tim gde sve ove momke (ukljucujuci i strance) gledamo kao svoju decu i uzivamo gledajuci kako "rastu". Naravno da ce biti mnogo brige, nerviranja, izgubljenih zivaca, ali zar nije tako svake godine?
Raspisah se za prvi post.
Pozdrav svima, zelim nam pobednicku sezonu.
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Vincent Vega

Dobrodosao na forum, svrati i na vankosarkaske teme (pogotovo na svastaru) kada imas slobodnog vremena.
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
@Vinstent Vega
Dobrodosao!
'I ain't saying it's right. But you're saying a foot massage don't mean nothin', and I'm saying it does. Now look, I've given a million ladies a million foot massages, and they all meant something. But we act like they don't, but they do, and that's what's so fucking cool about them. There's a sensuous thing going on where you don't talk about it, but you know it, she knows it, fucking Marsellus knew it, and Antwan should have fucking better known better. I mean, that's his fucking wife, man. He ain't gonna have a sense of humor about this shit. You know what I'm saying?'
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Hvala na dobrodoslici, momci!
@Shomy
sjajno! :D
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 1709