Stare teme
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Nadam se nikakve, najbolje je kad ide prema zaslugama. Poznavajući ULEB I Bertomeua, sve je moguće...

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
By milanezija
Moja logika je ako je Gazda aut na leto, a bata IN onda možda i igraju, ako gazda ostaje onda je EK siguran, ali se tu onda postavlja pitanje da li će Budućnost u EL ili će ovi dočekati svoj životni san da odjebu Ex-YU region
By malinaro
Fekldinu četvrt milion dolara. Koja loša investicija. A šta tek reći za Peru Antića.najskuplje plaćeni navijač jednog kluba u srpskoj košarci.
Korisnikov avatar
By Peja
Ja bih lepo dao Zvezdi da igra EL a sto se tice Buducnosti ubacio u Zvezdin roster 2-3 njihova igraca i nek milogorci navijaju za njih u EL i svima lepo ...

Braca Sehovic kao simboli Buducnosti i jos jedan po izboru trenera.
Korisnikov avatar
By MileBL
Peja napisao:Ja bih lepo dao Zvezdi da igra EL a sto se tice Buducnosti ubacio u Zvezdin roster 2-3 njihova igraca i nek milogorci navijaju za njih u EL i svima lepo ...

Doelmana da i Siptari navijaju za nas, a mogao bi i Gordic da pokupimo simpatije Muslimana iz Bosne kao i Grobara
Korisnikov avatar
By Peja
MileBL napisao:
Peja napisao:Ja bih lepo dao Zvezdi da igra EL a sto se tice Buducnosti ubacio u Zvezdin roster 2-3 njihova igraca i nek milogorci navijaju za njih u EL i svima lepo ...

Doelmana da i Siptari navijaju za nas, a mogao bi i Gordic da pokupimo simpatije Muslimana iz Bosne kao i Grobara
pa da , to bi valjda trebala biti svrha aba lige, da svi regioni budu predstavljeni u tom jednom timu koji ce igrati EL...

:lol: :lol:
Korisnikov avatar
By djokonda
milanezija napisao:Moja logika je ako je Gazda aut na leto, a bata IN onda možda i igraju, ako gazda ostaje onda je EK siguran, ali se tu onda postavlja pitanje da li će Budućnost u EL ili će ovi dočekati svoj životni san da odjebu Ex-YU region
da bi Gazda bio aut a bata in treba Partizan da uzme titulu što očekujem da će se dogoditi
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Какави потези држачабеспотребнихконференција, прво отјера Ениса да би довео свог сина, а онда шкратује Бјелицу без пријеке потребе.
Бјелица какаав год да је распад, био је потребан, Антић је хронично повријеђен, Јанковић нема тренутно квалитета.
Изгледа да ће четворку крпити Давидовац са њим, и можда вицкасти Кешељ. Како је Кешље преживио ову сјечу?
Korisnikov avatar
By djokonda
MileBL napisao:Bate su preuzele sve zivo sto su pozelele u Srbiji, samo eto ne mogu jos slomiti Cokija, treba im pomoc, ima logikeSlika
Ništa onda, ti nastavi da veruješ da navijačima smeta Slovenac u ekipi.
  • 1
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 174
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]