Niko iole normalan neće pljuvati Radonju zato što je Rebić bacio loptu na tribinu, zato što mu je povređena gomila igrača, za uvrede nema opravdanja ni da nema ni jednu pobedu u aba ligi. Ali za polivanje govnima smatrate svaku kritiku njegovog rada. Pa ajde recite mi utiske sa poslednje utakmice protiv Sutjeske. Utakmica je bila neizvesna do recimo nekih dva minuta pred kraj. Za malo izvesnija od prethodne el. sa Stazburom. Utakmica sa fenjerašem. Ko može opravdati trenera koji nije dao Boriši barem 5 minuta. Meni je to ziherašenje neshvatljivo. Zex, kažeš Simonović ima bolju statistiku, pa naravno kad mu je i minutaža desetostruko veća.
Valjda u klubu treba da se napravi strategija, barem petogodišnja. Da gazda izađe pred novinare i kaže: Nama su talenti Taj, taj i taj. Planiramo da u narednih 5 godina za dvojicu od njih trojice uzmemo obeštećenje po preko milion evra. Cilj nam je svake godine plasman u evro ligu, domaće prvenstvo pa kup.(tim redosledom) U evro ligu ulazimo bez ikakvog imperativa, Kako nam se kockice slože, pa ako budemo imali sreće F4 će se desiti u narednih 5-6 godina. A ne, do nove godine otpuštaju se sva tri stranca, tako ni prebogati Rusi i Turci ne rade. A onda kad se desi novi dug od 10-15m Čović će biti polivan govnima baš od strane ovih koji ga sad hvale. O ovome što sam napisao u zadnjem pasusu Radonja nema neku veliku ulogu u odlučivanju, ali ti radiš jedan posao koji je kad ima uspeha zaslužni su igrači, a kad kola krenu nizbrdo, krivica je tvoja, al da si barem ti odlučivao za bitne stvari u ekipi pa da znaš zašto si pljuvan, nego se uvlačiš gazdi, prihvataš krivicu blamiraš se i zašta si kriv i zašta nisi, ne zaslužuje drugačiji tretman od navijača nego što ga ima.
Šta treba da uradi jedan trener da bi stekao kredibilitet kod navijača Zvezde? Po Radonji kenja ko kako stigne iz svih mogućih i nemogućih razloga. Baš bih volio da vidim kako izgleda trener koji 2 mjeseca posle okupljanja nekomletnog tima, težih povreda nekoliko igrača i (ne)uklapanja novih igrača ima sve pobjede u El, po mogućnosti stoka razlikom, ABA ligu odrađuje lijevom rukom i usput daje šansu bar 6-7 mladih igrača pošto nam je 3 malo, a Mitrović i Danguba su po nama već veterani.
Hoću samo da kažem da treba malo uživati u uspjesima kluba i samom bitisanju na ovom nivou nakon decenija maltretiranja, a dobri klinci će isplivati (vidi pod Bjelica, Bogdanović, Mitrović, pa i Gudurić i Tejić u našem slučaju).
Uživanje u uspehu kluba bi se desilo da se nastavila prošla godina. Tj. da se nije krenulo u otpuštanje stranaca. Koji si đavo dovodio Sofoa kad ne može sastaviti ni dva meseca. Šta si mislio, s 30 godina i 160kg igraće ko da mu je 22god. Jel sam ja birao pojačanja ili stručnjaci. Ko uopšte skautira nove igrače. Neko iz Zvezde ili Miško Ražnatović. Pa do juče ni Gudura nije mogao ni primirisati u prvih 12 dok nije promenio menadžera. Mislite o tome pre nego nam se obije o glavu.