Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Guduricu ne zameram.. Gresio je i neka,ali se videla ideja.. Rebicu kao pleju zameram jer plej NE SME DA STANE SA DRIBLINGOM NA 8M!!! On je to redovno radio.. A utakmica je izgubljena Jovicevim pomracenjem uma..
By Edibledi
Simonovićev faul pri šutu nije postojao jer ga nije dotakao uopšte, lepo se videlo na snimku, kao i aut koji je suđen Štimcu a nije je on izbacio, tačno se videlo a španski cigan je tu stajao i ukrao loptu Zvezdi... iz oka ukrao, cigan španski.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Edibledi napisao:Simonovićev faul pri šutu nije postojao jer ga nije dotakao uopšte, lepo se videlo na snimku, kao i aut koji je suđen Štimcu a nije je on izbacio, tačno se videlo a španski cigan je tu stajao i ukrao loptu Zvezdi... iz oka ukrao, cigan španski.
Nije postojao ni faul Cirbesa, zatim onaj njihov vodi loptu preko ramena pa daje trojku Tomsonu u facu preko ruke, a onda Burboa pravi korake u kontri, ali sudija mu daje slobodna bacanja. Umesto da odemo na +15-18, oni smanjuju tada na -10.
Korisnikov avatar
By MileBL
Meni je cijelo vreme bilo jasno da necemo moci izdrzati, jednostavno sa ovakvim igrackim kadrom se ne moze vise.
Mislim da su Jovic i Guduric pravili licne greske zbog umora i manjka koncetracije.
Korisnikov avatar
By Zex88
E ali Tompson.. Koliko on ne zna.. Na +18 za nas pocetkom drugog.. Ostane sam u korneru,nece ya tri,ok,kapiram dugu dvojku,on nece ni to,on IZBACUJE PAS NAPOLJE KA JOVICU???? I to tako sto baca u ruke igracu Strazbura,kontra,lagano polaganje.. jebo sliku svoju
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Razumem ogorčenost zbog poraza ali @Obiliću opomena pred ban od mesec dana (toliko bi trajao jer bi bio xyz po redu) zbog nazivanja trenera KKCZT idiotom, i to na KKCZT temi.
By Edibledi
Zvezda mora da dobije kod kuće ili Himki ili Real ako hoće dalje i Bajern pod obavezno i to je to.
Strazbur sad ima 3 pobede.
Zvezda igra protiv Himkija 4. decembra i, ako bude igrao Vilijams, a uželeo se košarke, može da se dobije to nekako, :). Real teško, ipak su oni španski cigani. Mada bi mi to lično bilo najdraže, i da budu 5. u grupi (ili 6. ne bi se bunio).
Korisnikov avatar
By Zex88
Nase sanse su sad ispod 5%..

Strazbur 3/3
Zvezda 2/4
Real 2/4
Bajern 2/4

Strazbur ceka Himki i Bajern i ima pobedu vise.
Mi pod pretpostavkom da dobijemo Bajern,moramo da se nadamo da ce Bajern da dobije Strazbur u gostima,i da izgubi ostalo,a da Strazbur izgubi sve..Ako strzbur dobije jednu,onda mi moramo ili Real ili Himki da dobijemo(uz obavezan Bajern),tako da,otpustaj koga treba i da se uigravamo za Evrokup..
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Zex88 napisao:E ali Tompson.. Koliko on ne zna.. Na +18 za nas pocetkom drugog.. Ostane sam u korneru,nece ya tri,ok,kapiram dugu dvojku,on nece ni to,on IZBACUJE PAS NAPOLJE KA JOVICU???? I to tako sto baca u ruke igracu Strazbura,kontra,lagano polaganje.. jebo sliku svoju
Kako sam tada odlepio, svaki njegov pokret mi unosi nervozu i nesigurnost, a hronicni nedostatak muda je vec druga prica, jos kad pomislim da zaradjuje duplo vise od recimo Gudurica dodje mi da popizdim!
Ne znam ko je odgovoran za dovodjenje Sofa, Tomsona i Mekela ali za ovo ide sut karta iz kluba odgovornom licu, ajde da pogresis sa jednim strancem, ok desava se, ali brate sto je mnogo mnogo je, kad smo spali na to da zavisimo od Simonovica koji sutira iznad svojih sposobnosti i kome ce se uskoro procenti vratiti na realan prosek najebali smo.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Zavisimo od Simonovica i Milera koji igra indijansku kosarku, ali decku svaka cast, pokadja, leti po terenu, deli blokade. Igra sam protiv svih. Njih dvojica drze Radonjica u poslu. Ako je on doveo ova tri pojacanja treba sam da podnese ostavku, a ne da se moli Markusu Vilijamsu da ce nas on izvuci iz govana. Vilijams je dobar igrac, ali i decko koji je sutirao 3-15 i jedan od krivaca sto prosle godine nismo stigli i do TOP 8. Nekada je sutirao i kao lud kada je zatrpao Partizan, ali sve u svemu igrac koji moze da odigra ocajno, a moze da odigra i sjajno. Nece nam on nista doneti ukoliko mi ne krenemo da iIGRAMO ODBRANU I DA SE BORIMO.
  • 1
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]