Stare teme
By leemoon
Tompsonu se zahvaliti.

Edit: Guduric izgubio utakmicu na terenu. Radonjic izgubio utakmicu na klupi.
Poslednja izmena od leemoon u Čet Nov 19, 2015 10:46 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Zex88
Da mu jebem sve.. Kakvi smo mi idioti,ovo je nezabelezeno..

Pocinjemo drugo poluvreme sa +21.. I onda pormracenje uma.. Guduric pravi odmah 3 i 4,pa zatim Jovic 2,3,4,5 licnu gresku(JOBICU STO MU MAJKI,ZNAS DA NEMA KO DRUGI), i onda reba beba preuzima stvar i napad ne postoji,uplasio se i onda izgubljene lope,izgubljene lope,izgubljene lopte.. I JEBENI STRAZBUR ANS OKRENE.. SVE U TRI LEPE VISE@!!!
By Edibledi
Gudurić je neiskusan, jednostavno nema mu se šta zameriti. Generalno je odigrao dobru utakmicu.

Problem je što je Zvezda igrala sa trećim plejem zadnju četvrtinu a o suđenju ne treba ni govoriti.
Sam podatak da su ukrali na kraju dve sekunde jer je lopta izašla udarila u pod u autu na 5.5 a ne na 3.25.
Oteto prokleto!!!
Šteta, baš šteta.
Znam da je sada kasno ali, tajm-aut je tražen na 73-70 (serija 10-0), umesto na 69-70 (6-0).
Našao sam link tek na 6 minuta do kraja. Kako je Jović napravi 5 ličnih tako rano?
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Bruka i sramota da na ovakav nacin izgubimo utakmicu od ekipe koja nema veze sa vezom. Idiot na nasoj klupi drzi Cirbesa 30 minuta u igri, a on ne moze da se pokrene.
Guduric po ko zna koji put gubi ovako lopte. Decku treba objasniti da se lopta ne vodi nogom. Desnom rukom i na desnu stranu ne zna nista skroz je limitiran i on uzme da tapka loptu od parket.
Simonovic i Miler igraju ceo mec crkavaju na terenu, a neznalica nece da ubaci Simanica ili Tejica da ih malo odmori.

RADONJICU MARS IZ ZVEZDE NEZNALICE JEDNA. ZBOG TEBE SMO IZGUBILI I OVAJ MEC I SVE CEMO IZGUBITI ZBOG TEBE NEZNALICE. NI TIME OUT NE ZNAS DA TRAZIS BRUKO TRENERSKA.

Sad treba da se uzdamo da cemo dolaskom narkomana dobiti ostale meceve. Nema sanse da prodjemo grupu kad sami sve sjebemo. Jos ne verujem kako smo izgubili ovaj mec. Simonovic pravi dva glupa faula i daje njima 4 slobodna bacanja, Golubovic daje ono govno posle skoka, Guduric i Rebic gube lopte.
:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :snooty: :snooty: :snooty: :snooty: :snooty: :think: :think: :think: :think: :think:
Poslednja izmena od MILOS OBILIC u Čet Nov 19, 2015 10:54 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Poska
Poska napisao:Добија ово Звезда.
Највећи баксуз Крагујевца, а вероватно и шире, још једном доказао своју моћ.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Amaterski odigrano drugo poluvreme, Guduricu svaka cast i nisam uopste ljut na momka, to je igrac, trazi loptu i ne skriva se, mi ovu utakmicu nismo izgubili zbog njegovih izgubljenih lopti, decko je klasa za onog raspalog Tompsona koga treba oterati govnjivom motkom!
Steta sa Markusom bi vec bili u top16 ali bas kratka rotacija, cetvorka nam ne postoji, mogao je Simanic da dobije sansu u drugom poluvremenu, Radonjic los veceras.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ja sam izuzeno ljut na Gudurica. Dobro je odigrao jer je davao neke trojke, ali ne mogu da verujem da je toliko glup i dekocentrisan da gubi non stop lopte. I na proslim utakmicama je isto gubio lopte i to se cak desavalo da trener trazi time out, a on odmah posle njega izgubi loptu. Ne mogu da verujem sta je uradio covek.
Treba da dobijem infakt zbog ovakve igre, ne mogu ni da govorim od deranja. :x :x :x
Poslednja izmena od MILOS OBILIC u Čet Nov 19, 2015 10:57 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
  • 1
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]