Stare teme
By Jaycee Carroll
Sramno sudjenje juce,zar treba da pomazu Zvezdi i na utakmici protiv Vojvodine?Radovan Markovic je igrac kakav nedostaje Partizanu :)
Korisnikov avatar
By milan2904
[quote="Jaycee Carroll"]Sramno sudjenje juce,zar treba da pomazu Zvezdi i na utakmici protiv Vojvodine?

Evo ga sad pa ovaj :laughing-rolling:
By skeva
Dajte ljudi, sta ste se uhvatili za momka, nek pise sta hoce, ima ovdje u bezobraznijih forumasa pa opet nista. Momku smeta sto ste ta skandiranja uzeli toliko na noz, a svasta se moglo cuti sa tribina ovih godina u Srbiji. Evo npr. na ovom forumu ima i muslimana, ali skandiranja: "noz, zica" nisu naisli na toliku salvu osuda.... Necemo biti licemjeri, pustite momka, hajmo pisati o kosarci...
By skeva
Jaycee Carroll napisao:Sramno sudjenje juce,zar treba da pomazu Zvezdi i na utakmici protiv Vojvodine?Radovan Markovic je igrac kakav nedostaje Partizanu :)
Ja ne znam je li Zvezda i jednu utakmicu pobijedila da se ti nisi zalio na sudjenje :icon-lol:

Inace, odavno nisam sa velim nestrpljenjem cekao jednu utakmicu a da nije Zvezda u pitanju 8-) . Zanima me kako ce Vaske odigrati, polazem velike nade u tog momka :D
By Jaycee Carroll
Nadam se da gospod sve vidi,da bog da ispali i vi i Radnicki ako je ikako moguce veceras.Cak su i u Evrokupu sudije na vasu stranu,kako je uspeo da ih kupi Covic svaka cast.

@Karaburac

Dosta dobar tim imaju Vojvodjani,samo ne znam zasto Sinisa Matic forsira onog Sesliju,pa on sa svojom konstitucijom ne moze da igra cetvorku,juce je bio smesan u duelu kad je cuvao Savovica i Subotica.Za Sesliju sam izmislio kosarku i ne znam kako takvi momci mogu da igraju ozbiljnu kosarku.Kuzeta,Stojacic,Rade Markovic,Filip Covic dosta solidna spoljna linija :mrgreen:
By hazarder
:lol: Dzejsi dominiras

Drago mi je da imamo i NVO stavove na forumu. Ponekad se pitam da li se tomket klonirao, pa otvorio nekoliko naloga.
Korisnikov avatar
By Gale
skeva napisao:Dajte ljudi, sta ste se uhvatili za momka, nek pise sta hoce, ima ovdje u bezobraznijih forumasa pa opet nista. Momku smeta sto ste ta skandiranja uzeli toliko na noz, a svasta se moglo cuti sa tribina ovih godina u Srbiji. Evo npr. na ovom forumu ima i muslimana, ali skandiranja: "noz, zica" nisu naisli na toliku salvu osuda.... Necemo biti licemjeri, pustite momka, hajmo pisati o kosarci...
Uf, ovde si izmešao teme svojski.
Skandiranje - vređanje je uvek bilo vruća tema na forumu. Već sam naveo primere. I ne vidim zašto je baš ovo trebalo oćutati? Zato što se skandiralo i na drugim mestima, u BG-u pre svega? Pa šta? Debila ima svugde, nisu geografski koncentrisani. Fer je reći da ih ima i u KG-u.
Što se "noža, žice" tiče, nikada se ta rasprava nije povela na forumu, prosto zato što nikome nije palo na pamet da tako nešto napiše, ili kaže da je to u redu.
Inače bi reakcija bilo, to je sigurno.
I na kraju : da li mi kao merilo uvek treba da uzimamo samo ono najgore? Ako se političari svađaju po talk - show -ovima (haha), hajde onda se i mi svađamo.
Ako debili ne poštuju nikakavu veličinu, hajde da je i mi ovde ne poštujemo.
I tačno ćemo završiti ovde gde jesmo, u blatištu koje je nekad bila država...
Korisnikov avatar
By milan2904
Jaycee Carroll napisao:Nadam se da gospod sve vidi,da bog da ispali i vi i Radnicki ako je ikako moguce veceras.Cak su i u Evrokupu sudije na vasu stranu,kako je uspeo da ih kupi Covic svaka cast.
Heheh... ja ti ne zameram,misli sta god hoces i ne pada mi na pamet da te ubedjujem u suprotno.Samo mislim da je tolika mrznja nepotrbna,pogotovu ne ovde.Sto se veceranje utakmice(RKG-CZ) tice ja mislim da je to finale pre finala i ko veceras dobije osvojice kup,ali sto kaze Valter: Zivi bili pa videli ;-) !
Poslednja izmena od milan2904 u Sub Feb 09, 2013 3:09 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
By skeva
Gale, znam da si shvatio sta sam htio reci. Previse je paznje dato tom skandiranju, bilo je slicnih skandiranja pa ni jedno nije izazvalo ovoliku paznju. Ili mozda grijesim, nisam odavno na forumu. Ako grijesim izvinjavam se.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 53
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]