- Sub Feb 09, 2013 2:44 pm
Sramno sudjenje juce,zar treba da pomazu Zvezdi i na utakmici protiv Vojvodine?Radovan Markovic je igrac kakav nedostaje Partizanu 
JOŠ DAVNO KO DETE JA NAŠO SAM PUT DA BUDEM UZ TEBE I SREĆAN I LJUT ! MNOGI SU HTELI DA SRUŠE NAM SVE,A LJUBAV KA TEBI JOŠ JAČA JE !
I kad ne budes prvi ti...
Jaycee Carroll napisao:Sramno sudjenje juce,zar treba da pomazu Zvezdi i na utakmici protiv Vojvodine?Radovan Markovic je igrac kakav nedostaje PartizanuJa ne znam je li Zvezda i jednu utakmicu pobijedila da se ti nisi zalio na sudjenje
skeva napisao:Dajte ljudi, sta ste se uhvatili za momka, nek pise sta hoce, ima ovdje u bezobraznijih forumasa pa opet nista. Momku smeta sto ste ta skandiranja uzeli toliko na noz, a svasta se moglo cuti sa tribina ovih godina u Srbiji. Evo npr. na ovom forumu ima i muslimana, ali skandiranja: "noz, zica" nisu naisli na toliku salvu osuda.... Necemo biti licemjeri, pustite momka, hajmo pisati o kosarci...Uf, ovde si izmešao teme svojski.

Jaycee Carroll napisao:Nadam se da gospod sve vidi,da bog da ispali i vi i Radnicki ako je ikako moguce veceras.Cak su i u Evrokupu sudije na vasu stranu,kako je uspeo da ih kupi Covic svaka cast.Heheh... ja ti ne zameram,misli sta god hoces i ne pada mi na pamet da te ubedjujem u suprotno.Samo mislim da je tolika mrznja nepotrbna,pogotovu ne ovde.Sto se veceranje utakmice(RKG-CZ) tice ja mislim da je to finale pre finala i ko veceras dobije osvojice kup,ali sto kaze Valter: Zivi bili pa videli
JOŠ DAVNO KO DETE JA NAŠO SAM PUT DA BUDEM UZ TEBE I SREĆAN I LJUT ! MNOGI SU HTELI DA SRUŠE NAM SVE,A LJUBAV KA TEBI JOŠ JAČA JE !